SOMMERMODE

Vores modeafdeling bugner af lækre sommernyheder fra vores yndlingsbrands!

Vi har samlet nogle af denne sommers fineste tendenser, og håber på vi kan inspirere dig til en super fin og gennemført sommergarderobe.

Gældende for alle styles her er også, at de er lavet i de bedste kvalitetsmaterialer og i tidløse, lækre designs - som udover at være fine i din garderobe nu, også vil forblive pæne i mange år frem.

Varme farver og unikke mønstre

En ting der går igen i sommerens fine styles er, at vi i takt med de stigende solskinstimer gerne vil have flere farver og mønstre ind i garderoben. Dette mønster fra Nümph er en af vores egen personlige favoritter - det indbyder om noget til store smil og bare tæer i græsset!

Blåt er altid godt

En sikker vinder i garderoben er farven blå! Det er det, fordi det er en farve, der passer smukt ind i sommergarderoben men også er rigtig fin til efterår, vinter og forår. Vi vil style den smukke kjole fra Soft Rebels med en matchende blå strik fra Créton, hvilket giver et lækkert, gennemført look - og med en cool skindjakke og feminine accessories får outfittet en skøn kontrast!

Pastel og jordfarver

Det er altid smukt at style de farver, der klæder dig bedst til årstiden! Og da vi så småt får lysere nuancer i håret og en brun kulør på kroppen, vil vi gerne hoppe i de farver, der komplimenterer det. Et godt valg er både de helt lyse pastelfarver og de mere jordnære som brun, beige og grøn. Hvis du som her hos Créton mixer de to farver i dit look, skaber farverne desuden et rigtig elegant sammenspil.

Vælg et statement piece

Det er altid skønt at have en masse gode klassikere i garderoben, men der skal også være plads til leg! En skøn kjole som denne fra Nümph er nem at style alene, da den udtrykker rigeligt i sig selv - og med et flade par sandaler og en høj hæl sagtens kan tages direkte fra hverdag til fest. Vil du dog gerne dresse den lidt ned, så gør det f.eks. med disse jeans fra Soft Rebels og den bløde Créton cardigan, som desuden tager kjolen direkte  fra sommer og langt ind i efteråret!

Det sort/hvide look

En evigt tilbagevendende klassiker i garderoben er de sorte og hvide farver. At de ikke er trendbaserede er et kæmpe plus i vores bog, da det betyder, at vi vil elske disse styles i mange år frem! De sort/hvide styles fra Créton består desuden af 100% rayon, hvilket er et materiale, der effektivt absorberer og fordamper sved - perfekt til de varme sommermåneder!