SOMMERMODE

Årets sommermode emmer af natur!

Naturen kalder i modeafdelingen. Det er lige fra en tur ind i skovens dybe stille ro til et smut på stranden med tæerne dyppet i det klare vand. Denne sommer vil vi gerne iklæde os naturens farver, mønstre.. og ikke mindst de lækre materialer, som silke, uld, hør, skind og bomuld.

Blåt hav og beige sandstrande

Én ting vi altid forbinder med sommeren i Danmark er det dybblå hav og de kilometer lange sandstrande. Disse farver har smittet af på modeafdelingen, hvor du finder et væld af blå og beige/brune nuancer!

Sommermoden byder på alt fra feminine og festlige styles i silke til behagelige sweat-sæt og rå playsuits. Style de blå og beige farver på kryds og tværs for at opnå det perfekte sommer-outfit.

Naturens mønstre

Når det kommer til sommerens styles, lader vi os også inspirere af naturens naturlige mønstre. Her i form af skønne, abstrakte blomster, der skaber et stilrent og klassisk udtryk - som er smukt i garderoben langt ind i vintermånederne, og kommer frem igen med glæde året efter!

Style mønstrene sammen med hinanden for at opnå et gennemført sæt eller med dine basis-styles, som f.eks. en strikvest eller hvid skjorte og få et eksklusivt boheme-look.

Organiske former og fine detaljer

Ligesom du finder små karaktertræk og finurlige former i naturen udenfor døren, er det sig også gældende i garderoben! Kast dig ud i både feminine flæser, søde pufærmer og sexy slidser. Det er detaljerne, der skaber outfittet og giver det personlighed og naturlig charme.

I sommermånederne vil vi gerne vise lidt mere udskæring i halsen, en bar skulder eller de smukke solbrune stænger.

Fokus på naturprintet

Vi inviterer dig med ind i en drømmeverden på savannen og en tur dybt ind i skoven med de cool naturprints i modeafdelingen. De smukke Calla og Crisp styles fra Créton er håndtegnet på eget studie, og vækker en følelse i garderoben, som kun den store, vilde natur kan! Mix med naturens brune nuancer for et smukt, sammensat udtryk.

Stylesene er lavet i den lækreste crispy bomuld, som bringer naturen direkte fra print til materiale.

Going green

Man kan ikke sige natur uden at tænke på de grønne nuancer i træets kroner, landets overdådige græsmarker eller blød mos i skovbunden. Og den grønne farve har også sat sit præg på modeafdelingen!

De grønne farver findes i mange varierede nuancer i sommersæsonen. Du vælger derfor faktisk helt selv, om du ønsker at kaste dig over en støvet mosgrøn, en mørk, dyb grøn eller at gå all-in med kjolen, der afspejler skovens smukke natur.