Specialiteter

Leder du efter den helt rigtige værtindegave? Eller trænger du til at forkæle dig selv? Så bliv inspireret af vores udvalgte specialiteter af chokolade, drikke, krydderier og snacks og sæt pris på nydelsen. Prøv en lækker økologisk te fra Supertea, en øl fra Chili klaus eller chokolade med solbær fra Kathrine Andersen. Du kan også gøre middagsoplevelsen ekstra særlig med salt fra Rivsalt, der både smager godt og står dekorativt på spisebordet og i køkkenet.

Specialiteter - Sæt pris på nydelsen

Der er intet bedre end ægte selvforkælelse og at nyde øjeblikket. Her kan velsmagende specialiteter være med til at tilføje nydelse til livet og gøre øjeblikket ekstra sanseligt. Lad dig forkæle af spændende krydderier, smagfulde te og søde sager. Du kan også kaste dig ud i nye og udfordrende smage med specialiteter fra Chili Klaus og opleve de spændende smagsnuancer, der findes i hvert produkt.  

Specialiteter fra Chili Klaus
Chili Klaus tilbyder stærke, velsmagende krydderier, søde sager og drikke, der er perfekte til en mere karakterfuld middag eller som en lille gave. Alle produkter fra Chili Klaus har et nummer, der markerer vindstyrken i produktet. Chili Klaus mener selv, at alle kan være med på en vindstyrke op til omkring 8-9 stykker. Han plejer at sige, at er man 6 år, kan man klare en vindstyrke på 6, og er man 9, kan man klare en styrke på 9. Hvert tal indikerer altså, hvor stærkt et produkt er.