Specialiteter

Leder du efter den helt rigtige værtindegave? Eller trænger du til at forkæle dig selv? Så bliv inspireret af vores udvalgte specialiteter af chokolade, drikke og krydderier og sæt pris på nydelsen. På denne måde bliver det lidt nemmere at lave lækker mad for blot ved at anvende nogle få specialiteter, kan du fremtrylle et lækkert måltid, der har en spændende smag.  

Sæt pris på nydelsen med specialiteter og delikatesser

Der er intet bedre end ægte selvforkælelse og at nyde øjeblikket. Her kan velsmagende specialiteter være med til at tilføje nydelse til livet og gøre øjeblikket ekstra sanseligt. Lad dig forkæle af spændende krydderier, smagfulde gourmet-specialiteter og lækre drikke, der gør middagen lidt mere speciel.
Ønsker du at løfte dine madkundskaber til nye højder? Så prøv at kaste dig ud i vores forskellige specialiteter, hvor du kan opleve mange nye og spændende smagsnuancer, der giver en lidt mere karakterfuld middag. Prøv dig frem og find din egen favorit!

Det lille ekstra touch af luksus
Du kan nemt pifte hverdagsmaden op med ganske få ingredienser. Nogen gange skal der nemlig ikke så meget til for at gøre maden lidt mere smagfuld. Brug fx olier, salt eller krydderier i høj kvalitet og oplev forskellen.  

Uundværlige ingredienser i høj kvalitet
Det behøver ikke altid at være svært at lave god mad, for nogle gange er det nok med et ekstra lille touch af de rette smagsforstærkere som fx olie, salt og peber, som vi alle har stående i køkkenet. Vi bruger nærmest disse ingredienser hver dag, så det kan være en god idé at investere i netop disse, så vores mad kan få et lille strejf af lidt mere luksus. Og med olie, salt og peber kan man komme langt!

Med salt og peber kan man komme langt
Salt er en simpel, men uundværlig ingrediens i køkkenet. Salt er nemlig en fantastisk smagsgiver, der fremhæver de skønne smage og krydderier i en ret, så den smager af meget mere - og så er salt en af de fem grundsmage, hvor sødt, surt, bittert og umami er de fire andre. Salt bliver derfor rigtig ofte anvendt for at skabe en harmonisk smagsoplevelse, og en god salt er derfor et must. Hos Sinnerup tilbyder vi havsalt i høj kvalitet, der kan bruges til alt. Og så må vi ikke glemme peberen, for hvad er salt uden sin trofaste følgesvend - peberen - som også kan bruges til alt og give et ekstra touch af smag til hverdagens mange retter.

Olie er en vigtig smagsgiver
Olier er også vigtige i den daglige madlavning. Kvalitetsolie er nemlig en uundværlig ingrediens for at opnå de helt rette smagsoplevelser i køkkenet. Hos Sinnerup tilbyder flere forskellige olier, der hver især kan løfte en ret til nye højder som en nem og let anvendelig smagsgiver. Vores olivenolie i høj kvalitet har en sød smag og er perfekt til stegninger, kolde retter og i dressinger, men kan også bruges til grillet kød, i en tomatsalat eller som finish på en hjemmelavet pizza.

Specialiteter og delikatesser som værtindegave
Leder du efter en sød og nem værtsgave, som helt sikkert spreder glæde? Så er specialiteter altid et sikkert hit - for hvem elsker ikke god mad, lækre produkter og spændende smage. Vælg nogle skønne delikatesser og glæd en du holder af med en fin lille gestus, der giver en følelse af lidt mere luksus til middagen.