Spejle

Opdag vores imponerende udvalg af spejle hos Sinnerup. Uanset om du søger et funktionelt makeup-spejl til badeværelset, et elegant vægmonteret spejl til dit soveværelse eller et dekorativt gulvspejl til stuen, har vi spejle i forskellige former, størrelser og stilarter, der vil give dit hjem et strejf af elegance og funktionalitet.

Hvilken type spejl skal du vælge?

Står du og skal vælge et nyt spejl til dit hjem? Der er mange muligheder, og hvad end du skal bruge et spejl til entreen, soveværelset, badeværelset, stuen eller noget helt femte, kan vi hjælpe dig på vej med vores flotte udvalg. Læs videre her og bliv klogere på, hvad de forskellige spejle kan bidrage med til din bolig.

Rundt spejl

Runde spejle er skønne at indrette din bolig med. Et rundt spejl bryder de lige linjer og kan blødgøre stemningen i rummet. Hæng enten et stort spejl som centrum af indretningen eller flere små spejle til at skabe dynamik og kreativt spil. Uanset størrelsen er spejle fra Sinnerup altid af højeste kvalitet.

Et rundt spejl bør hænge i øjenhøjde, så dit ansigt er i centrum af spejlbilledet. Skal du ikke bruge spejlet af praktiske årsager, men kun som et dekorativt element, kan du frit hænge spejlet, hvor du synes, det passer ind. Det kan være svært at have plads til et meget stort rundt spejl, da det fylder meget i diameteren. Derfor fås runde spejle som regel i små til mellemstore størrelser.

Asymmetrisk spejl

Et asymmetrisk spejl giver liv til rummet. Ligesom runde spejle bryder de lige linjer, men mere end det giver de også noget unikt til indretningen. Et asymmetrisk spejl er en form for skulptur i sig selv og tilfører et kreativt element til rummet uden at fylde for meget. På den måde skiller et asymmetrisk spejl sig altså ud, men stjæler ikke fokusset i rummet. Med et asymmetrisk spejl fra Sinnerup, går du aldrig galt i byen.

Firkantet spejl

Et firkantet spejl kan være dekorativt i sig selv, men det er også enormt praktisk. Store spejle er enormt praktisk, da det ikke behøver at være lige så langt i bredden, som det er i højden. Du kan derfor med fordel benytte et stort firkantet spejl fra Sinnerup i entreen eller i soveværelset, hvor du gerne vil se din fulde figur, efter du har klædt dig på.

Du kan også benytte firkantede spejle til at skabe en illusion af mere plads i små rum. Har du en smal gang, føles det pludseligt meget større, hvis du hænger et eller flere store spejle på væggen, da de reflekterer lyset i rummet.