Spiseborde

Et spisebord er et større bord, der ofte findes i stuen, køkkenet eller alrummet. Det bruges til at spise ved, ofte flere personer sammen. Spisebordet betragtes af mange som et af de mest centrale møbler i hjemmet, da rigtig meget socialt samvær foregår omkring spisebordet.

Stort udvalg af flotte spiseborde til skarpe priser


Det mest centrale møblen i stuen – ja, nok i hele hjemmet – må være spisebordet. Der er ikke noget, der betyder mere for rummets indtryk end det bord, som familie og gæster samles omkring for at nyde et måltid.

Vi har spiseborde i mange forskellige udformninger og design. Hvad end du er på udkig efter et lille spisebord, et stort spise, et rundt, kvadratisk eller et aflangt spisebord, ja, så finder du det her hos Sinnerup. Fælles for alle vores modeller af spiseborde er, at de er udviklet og designet ud fra vores høje krav til kvalitet, holdbarhed og udseende. Du får altså ikke bare et spisebord som er køb-og-smid-væk-efter-et-par-år, men derimod et spisebord, som kan holde lige så længe, du ønsker – også selvom du måske har små børn, som skal spise med. Alle vores spiseborde er nemlig udført i holdbar kvalitet, så du undgår mærker og ridser, samtidig med at overfladerne er nemme at tørre af.

Vi mener, at alle danske hjem fortjener et lækkert spisebord i høj kvalitet – også uden det behøver koste en formue. Hos os finder du derfor kun spiseborde, der lever op til vores strenge krav, samtidighed med at vi har holdt prisen så skarp som muligt. På den måde kan alle være med og forkæle deres stue med et nyt, flot spisebord.

Smarte spiseborde i elegant, nordisk design


Vi elsker det skandinaviske look, og det gør de fleste danskere også. Derfor er hele vores udvalg af forskellige spiseborde designet i tråd med moden her i norden. Du finder altså spiseborde uden så mange dikkedarer – der er i stedet holdt fokus på stilrenhed, funktion og kvalitet. Præcis som det er traditionen med nordisk design.

Den skandinaviske trend inden for spiseborde er på en gang meget stilfuld og naturtro. Der er ingen skøre farver eller krummelurer, til gengæld er der lækre materialer og naturlige farver. Det vil sige masser af træ, metal og laminat. Vores spiseborde balancerer elegant mellem det sirlige og det rustikke. Som det er med den nordiske stil, har vi fokuseret på at tæmme det rå look, så du kan invitere noget natur ind i din stue, uden det bliver for vildt.

Køb spisebord hos Sinnerup


Når du kigger efter nyt spisebord, er det vigtigt at gøre sig et par overvejelser, før du beslutter dig. Tænk for eksempel over, hvor stor din stue er. Hvis den hører til i den mindre ende, skal spisebordet nok ikke være for langt eller tungt, da det vil komme til at overtage rummet. Omvendt, hvis du har en stor, åben stue, vil et spisebord med for tynde ben eller bordplade nemt kunne forsvinde.

Du bør også overveje formen på dit spisebord. Skal det være rundt, kvadratisk eller aflangt? Se på formen af din stue: Er rummet smalt og aflangt? Så kan du med fordel bryde det lidt op med et kvadratisk eller rundt spisebord. Hvor mange mennesker skal normalt sidde til bords i hverdagen? Hvis I er en lille familie med to til tre medlemmer, kan et rundt spisebord sagtens opfylde jeres behov. Omvendt, hvis vi taler far, mor og fire børn, kræves der nok et aflangt bord med siddepladser på begge sider.

Spiseborde i forskellige farver


Tænk også på farven på dit spisebord. Skal det være lyst, mørkt eller midtimellem? Hvor meget naturligt lys får din spisestue? Er der for eksempel vestvendte vinduer, så I ofte vil kunne nyde solen omkring spisetid? I så fald kan din stue nok sagtens bære et mørkt spisebord. Hvis din stue derimod ikke har mange store vinduer, eller hvis vægge og loft allerede har lidt mørkere farver, kan det være en ide at overveje et lyst eller hvidt spisebord, da det vil sikre, at stemningen i spisestuen ikke bliver for dyster.

Det er dog vigtigt at sige, at uanset hvilket spisebord du vælger – stort, lille, rundt, kantet, lyst, mørkt – så kan du være sikker på at få et spisebord i høj kvalitet og lækkert design. Det er nemlig Sinnerups adelsmærke, at vi aldrig går på kompromis med vores møbler.

Gå på opdagelse i Sinnerups store udvalg af spiseborde i lækkert, minimalistisk design. Vi designer og producerer selv alle vores spiseborde, så du kan få et unikt udtryk i din spisestue, samtidig med at du er sikret den højeste kvalitet.