Spisestue indretning og inspiration - 5 hurtige tips til din spisestue

spisestue indretning inspiration

Vi bruger mange timer i spisestuen med familie, venner og gæster. Derfor er det vigtigt at skabe en hyggelig spisestue, der inviterer til lange snakke. Her kan du få inspiration til indretningen af din spisestue. Læs med og få 5 hurtige tips til hvordan du opnår et nyt udtryk i spisestuen.1. Vaser og blomster skaber liv i spisestuen

Du kan let tilføre nyt liv i spisestuen ved at skabe et stilleben med friske blomster, grene og vaser. Det er en god idé at vælge forskellige former, farver og materialer for et varieret og sammenhængende udtryk. Miks gerne blomster og grene eller indret med de smukke, farverige evighedsbuketter for et moderne look.

spisestue indretning inspiration -vaser

2. Dug kan forny dit bord


Hvis du er træt af dit bord og ønsker fornyelse, behøver du ikke anskaffe dig et nyt med det samme. Du kan nemlig næsten opnå samme følelse, hvis du blot lægger en flot dug over dit gamle bord. Ved at beklæde spisebordet med en dug, får bordet et helt nyt udtryk samtidig med, at dugen beskytter mod ridser og snavs.

duge

3. skab et nyt udtryk med billeder og plakater


Kunst på væggene er altafgørende for stemningen i spisestuen, og derfor kan du også let skabe et helt nyt udtryk ved blot at hænge dine billeder og plakater op. Du kan vælge at samle dine billeder og skabe din egen personlige billedvæg, eller du kan lade et stort billede tage opmærksomheden for enden af spisebordet.

billeder med rammer

4.Hyggelig stemning med Lysestager


En fjerde måde at opnå fornyelse på og sætte en hyggelig stemning i spisestuen er ved at indrette med lysestager og levende lys. Du kan vælge at kombinere lysestager med vaser og blomster for på den måde at skabe et spændende stilleben.spisestue indretning inspiration - lysestage

5. Flot blikfang med den perfekte loftlampe


Loftlampen over spisebordet er den vigtigste lampe i spisestuen. Den kan nemlig ændre udtrykket fuldstændig ved at skabe blikfang og optimal belysning. Du kan både vælge én stor lampe, der skaber opmærksomhed, eller du kan lade flere små lamper hænge ved siden af hinanden.

loftlampe