Stue indretning

INSPIRATION TIL STUE INDRETNING

Stuen er et af de vigtigste rum i hjemmet, lige i hælene på køkken og spisestuen. Det er for mange det sted i hjemmet hvor vi opholder os mest og slapper mest af. Specielt efter en lang arbejdsdag finder vi vores indre ro på sofaen og få kvalitets tid med familien.  

Stuen skal være hyggelig og rar at opholde sig i, det har stor betydning at indretningen skaber en god stemning. Det er rummet hvor ens gæster opholder sig inden middagen, hvor familien samles til en god film eller hvor børnene har plads til leg. Stuen er det populære og sociale rum, hvor vi samles med dem vi har kær.
Der er mange indretnings muligheder i stuen, her kan man skille sig ud og gå i mod de traditionelle indretninger og rutiner. Lav en hyggekrog med en loungestol, hvor der kun er plads til læsning og hygge. Her er der ingen elektronik eller fjernsyn der forstyrre, kun hygge med bløde puder og en varm plaid.

Sofaen er stuens samlingspunkt og her vil der altid være en kamp om at få den bedste plads. Det er en god idé at tænke over størrelsen på sin sofa, vælges de for store kan det hurtig give ubalance i hjemmet. Sofaen skal passe til dit og familiens behov, den skal kunne holde til mange timer og ses gerne som favorit møblet.

Du har god mulighed for at sætte dit eget præg på indretningen ved at vælge et minimalistisk sofabord. Så har du rig mulighed for at sammensætte den dekoration og de farver du ønsker i stuen. Her kan du bruge vaser, lysestager, små figurer, planter eller personlige små minder.  
De små detaljer i stuen er med til at fuldende indretningen.
Skab en helhed i sofa området med et stort gulvtæppe, det vil være med til at indramme området, skabe varme og glæder.

Herefter kan der skabes liv i stuen ved at fylde sofaen med lækre puder, de bløde puder vil skabe en behagelig følelse, hvor de farvede vil give et frisk pust. Kombinere gerne forskellige farver, materialer, størrelser og skab det et indbydende, men personligt look i sofaen. Sæt gerne puderne sammen med et lækkert plaid, så der rigtig kan skrues op for hyggen.  
Tip: Brug alle flader i stuen til små detaljer. Her kan vindueskarmen, sofabordet eller små hylder fyldes med vaser, lysestager, opbevaring eller planter. Miks gerne materialer og farver for at gøre det mere personligt.