Se alle
Produkter
Mærke
Størrelse
Farver
Materialer
Pris

Stue

Er dit hjem din oase? Så er vores stue kategori lavet til dig.
Her kan du finde spændende design indenfor blandt andet
belysning, rammer, opbevaring og figurer. Med andre ord har
vi samlet alle de ting, der gør dit hjem hyggeligt og lige som
du vil have det på ét sted.

Læs mere om living her

I Sinnerups Living-univers finder du et enormt udvalg af boligtekstiler, lækre lysestager, tidens hotteste billeder samt sjove og finurlige gadgets.

Er du træt af de hvide, bare vægge? Så tag et kig på vores sortiment af skilte og spejle fra OPENMIND. Skiltene giver et hav af kombinationsmuligheder og forhandles til budgetvenlige priser, så du kan designe dine vægge, som det passer dig. Et skilt eller et spejl er en oplagt måde, at bryde de store bare flader, som mange af os omgiver os med i vores hjem. Det behøver ikke nødvendigvis at være store billeder eller kanvas, der skal til for at give rummet nyt liv. Ofte kan små billeder og farveskift tilføje helt ny energi til din stue, som får dine gæster til at opleve rummet på en helt ny måde.

Spejle behøver ikke hænge på væggen


Hos Sinnerup ved vi, at det er vigtigt at have muligheden for at forandre og tilpasse sine rum efter behov.  Et nyt design- eller brugskunstprodukt kan ofte være med til at forandre et rum og skabe nye stemninger, der passer til netop din indretningsstil.

Skåle og fade


Er det mere på bordet og i vindueskarmen, at der er behov for fornyelse? Så vil vi anbefale dig, at tage et kig på vores Living-sortiment af bakker, lysestager og vaser. En bakke med en lysestage og en vase på, kan skabe den afveksling i vindueskarmen, som du lige mangler for at få din stue til at lyse op. På den måde kan du skabe hygge med levende lys i lysestagen, og pynte op med friske blomster eller smukke grene i vasen.