Tallerkener

En tallerken er ikke længere bare en hvid tallerken vi gemmer væk i skabet. Tallerkener er med til at skabe liv på bordet. Du kan mikse farver og mønstre og få sammensat de smukkeste bordopdækninger. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Læs mere om tallerkener her

Få middagen til at se endnu mere lækker ud på en flot tallerken. Vi har samlet nogle af vores mest populære tallerkener til
hverdagsmaden og festmiddagene. Vi har alt fra frokost-, middag, dybe og desserttallerken til de helt store serveringstallerkener. Find det stel der passer lige til dig og din stil.
Vi tilbyder tallerkener til en hver stil, og kun fantasien sætter grænser for hvordan du kan sammensætte dine tallerkener. Du kan skabe et helt unikt bord, ved at sammensætte forskellige stilarter og skabe det mest personlig bord til et middagsselskab. Uanset hvilke stil du er ude efter er vi sikker på at vi har lige de tallerkener du er på udkig efter, det eneste der skal gøre er at bestille dem.

Tallerkener


Tiderne har skiftet, førhen blev tallerkenerne gemt, når de ikke blev brugt. Derudover var spisebordet altid dækket ensformigt med klassiske hvide tallerkener. Sådan er det dog ikke længere, i dag er både borddækningen og opbevaringen anderledes. Flere stiller deres smukke tallerkener frem i vitrineskabe, så alle der kommer i hjemmet kan se tallerknerne, på den måde er tallerknerne blevet en del af indretningen.

Hverdage og fest


I dag bliver borddækningen flydt med alverdens farver og mønstre og sammensættes på kryds og tværs. Det er faktisk kun ens fantasi der sætter grænser for hvordan dit bord skal dækkes. Man kan mixe ens tallerkner med nyt og gammelt helt præcis som du vil, på den måde skaber du noget personligt ved din borddækning.
Måske du kan huske som barn at der var hverdags tallerknerne og fest tallerknerne. Sådan er det ikke længere i dag anvende mange forskellige "pæne" tallerkner til hverdag. Hvorfor skal man også vente med at brug de flotte tallerkner til man har gæster? Livet er kort, så hvorfor ikke spise af en flot tallerken alle ugens dage. Hvis du er en af de heldige, der har masser af opbevaringsplads, kan man jo have flere forskellige stel og blande stellene både til hverdag og fest. Uanset hvad du er til så har vi helt sikkert tallerkenen til dig.