Tallerkener

En tallerken er et fladt fad, ofte af porcelæn, som bruges til at opbevare mad på i kortere tid, som regel under et måltid. Tallerkener anvendes ofte til at spise fra, men også til at anrette mad, både varmt og koldt. Det kan for eksempel være pålæg, salat og kød, som serveres på tallerkener.
SINNERUP

Find nye, flotte tallerkener hos Sinnerup


Tiderne er skiftet. Førhen blev tallerkenerne gemt af vejen, når de ikke var i brug. Derudover var spisebordet altid dækket ensformigt med klassiske hvide tallerkener. Sådan er det dog ikke længere. I dag er både borddækningen og opbevaringen anderledes. Flere stiller deres smukke tallerkener frem i vitrineskabe, så alle, der kommer i hjemmet, kan se tallerknerne. På den måde er tallerknerne blevet en del af indretningen.

I dag bliver borddækningen fyldt med alverdens farver og mønstre, som sammensættes på kryds og tværs. Det er faktisk kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvordan dit bord skal dækkes. Du kan mixe dine tallerkner præcis, som du vil, både nyt og gammelt, moderne og retro, stilrent og rustikt. På den måde skaber du noget personligt ved din borddækning.

Måske du kan huske som barn, at der var hverdagstallerknerne og festtallerknerne. Sådan er det ikke længere. Nu om dage anvender mange forskellige “pæne” tallerkner til hverdag. Hvorfor skal man også vente med at brug de flotte tallerkener, til man har gæster? Livet er kort, så hvorfor ikke spise af en flot tallerken alle ugens dage? Hvis du er en af de heldige, der har masser af opbevaringsplads, kan du jo have flere forskellige stel og blande stellene både til hverdag og fest. Uanset hvad du er til, så har vi helt sikkert tallerkenen til dig.

Tilbud på tallerkener til enhver lejlighed


Få middagen til at se endnu mere lækker ud på en flot tallerken. Vi har samlet nogle af vores mest populære tallerkener til hverdagsmaden og festmiddagene. Vi har alt fra frokost-, middag, dybe og desserttallerkener til de helt store serveringstallerkener. Find det stel, der passer lige til dig og din smag.

Vi tilbyder tallerkener til enhver stil, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan sammensætte dine tallerkener. Du kan skabe et helt unikt bord ved at sammensætte forskellige stilarter og skabe det mest personlig bord til et middagsselskab. Uanset hvilken stil du er ude efter, er vi sikker på, at vi har nye, flotte tallerkener, som vil passe ind i dit hjem.

En tallerken er ikke længere bare en hvid tingest, vi gemmer væk i skabet. Tallerkener fås i mange variationer, og er med til at skabe liv på bordet. Du kan mikse farver og mønstre, og få sammensat de smukkeste bordopdækninger. Se dig omkring i vores store udvalg – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hos Sinnerup finder du tallerkener i følgende kategorier:

Desserttallerkener


Når det kommer til desserten, er det bare ekstra lækkert, hvis den serveres på sin helt egen tallerken. Du kan selvfølgelig godt bruge de samme tallerkener, som du brugte til selve middagen, men det giver bare noget eksklusivt, at kagen eller isen nydes fra en desserttallerken. Gå på opdagelse i vores mange, flotte og dekorative desserttallerkener her.

Dybe tallerkener


Når suppen, gryderetten eller bare havregrynene skal nydes, så er der brug for dybe tallerkener. Vi har dybe tallerkener i mange forskellige variationer og størrelser, alt efter præcis hvad du står og skal bruge dem til. Dybe tallerkener er et must til ethvert hjem, netop fordi de har så uendeligt mange anvendelsesmuligheder. Kig dig omkring i vores sortiment og bliv inspireret lige her.

Flade tallerkener


Flade tallerkener kommer i mange forskellige design og udformninger. Lad dig derfor ikke narre: Den traditionelle, kedelige, flade tallerken behøver slet ikke være så uinteressant. Sæt dit helt eget præg på borddækningen med flade tallerkener i unikt design. Find din favorit i vores store udvalg af flade tallerkener lige her.

Frokosttallerkener


Frokost er ofte ikke helt så stort et måltid som middagen. Derfor giver det god mening – og ser bare flottere ud – hvis frokosten serveres på rigtige frokosttallerkener. Vores frokosttallerkener er specielt lavet til at nyde din frokost på. Hvorfor er det kun aftensmaden, der fortjener at blive anrettet lidt ekstra flot? Gør noget særligt ud af din frokost med lækre frokosttallerkener, som du finder lige her.


Middagstallerkener


Hovedrollen i borddækningen er nok altid middagstallerkener. De siger helt klart noget om dig som vært for dine gæster. Med vores flotte, unikke middagstallerkener i høj kvalitet kan du nu anrette et utroligt indbydende middagsbord og give selskabet netop det indtryk, du ønsker. Gå på opdagelse i vores store sortiment af middagstallerkener og find din favorit lige her.