Tasker og sko fra Créton

Créton ved, at accessories er det, der kan definere dit personlige udtryk og sætte prikken over i’et på ethvert look. Derfor har de i SS19 skabt en fuld kollektion af tasker og sko, så du kan finde præcis det udtryk, der er lige dig. Alle materialer er i højeste kvalitet i 100% ægte læder.
Créton tasker
Den klassiske it-taske! Vælg tasken i enten sort eller i en sexet rød, og bring din indre femme fatale frem med en af disse over armen – eller over skulderen.
Créton bæltetaske
En bæltetaske er perfekt til sommerens festivaler samt på dage og lange nætter ude. Kast den skødesløst over skulderen eller sæt den i taljen for at få et feminint og cool udtryk.
Créton tasker
Créton har designet Ravenna-tasken, der kan mikses og matches efter dit eget behov! Rummene kan nemlig enkeltvis klipses på den rå kæde, og så har du tasken efter egen stil og behov. De enkelte rum fås i syv forskellige farver.
Créton tasker
Hvad end du leder efter en gå-i-byen taske eller en taske til skole og arbejde, så har Créton udvalget. Den flettede taske kan fx rumme din 13” bærbare computer.
Créton skoCréton sko
Vælg lyse farver til forår og sommer! Gå efter et par hvide eller rosa-farvede sandaler, når graderne stiger. De højhælede sandaler er perfekte til konfirmation eller bryllup – og sandalerne med nitter er et råt twist til de mange lyse farver.
Créton loafersCréton slippersCréton sandaler
De mange forskellige designs i sko-kollektionen taler til den feminine kvinde. Udvalget tilbyder alt fra slippers, høje sandaler til loafers.
Créton sandaler
Det må gerne glimte i solens stråler. Créton har designet to forskellige ’Snake’ sandaler med smukt og feminint slange- og krystal-effekt. Wauw!
Créton sko
Et par sorte klassikere er også altid en god idé. Lad valget falde på et par cool sko eller en smuk åben sandal. Tag et kig forbi udvalget både online og i butikkerne for at finde lige netop skoen til dig!