Terrazzo

Er du også faldet for den nye Terrazzo trend? Det Mosaik lignende mønster er let spraglet og giver utallige af muligheder for at lege med farver og former. Du kan pifte hjemmet op med smukke Terrazzo sæbedispensere samt lækre lysestager og bakker i Terrazzo.

Terazzo - et fængende mønster

Terrazzo er et smukt materiale, der med et mosaik lignende mønster skaber et fængende udtryk i hjemmet. Du kan nemt få det spraglede look og legende mønster ind i boligen med nogle enkelte genstande. Du kan blandt andet tilføje en sæbedispenser på badeværelset eller en lysestage i entreen. Du kan også sætte en bakke på badeværelset og lade sæbedispenser og tandkrus stå på det smukke materiale. Hvis du ønsker endnu mere terrazzo, kan du også lave dit eget bord med en bordplade i det mønstrede materiale.
Du behøver altså ikke hive store elementer af terrazzo ind i hjemmet, for at få glæde af materialet. For meget terrazzo ville nemlig hurtigt larme for meget og overdøve det overordnede udtryk i indretningen. Du kan altså nøjes med at lade få elementer stå i kontrast til hjemmets andre materialer og farver.

Info om terrazzo
Terrazzo er et mosaik lignende materiale, der er lavet af naturlige materialer. Det er nemlig støbt af vand, cement og stenflis, hvilket netop er det, der giver cementen sit unikke og karakteristiske udtryk. Efter denne støbning slibes materialet, indtil det får en smuk og hård overflade.