Køb til og med d. 19. dec. for levering inden jul

Trend: 7 tips til den perfekte picnic

Skovturen har fået en renæssance, for vi har nemlig været hjemme mere, end vi plejer. Vi trænger til at komme ud, være sammen med hinanden og mærke naturen henover foråret og sommeren. Derfor har vi lavet en guide til dig, der ønsker at være med på den hyggelig trend og få en lidt mere luksuriøs picnic.
Plaider, puder og vattæppe

Plaider, puder og vattæppe

Når man skal sidde i parken, skoven eller på stranden i længere tid, er plaider, puder og et blødt vattæppe et must, da de både er komfortable og hyggelige. Spred vattæppet ud og fordel puderne som siddepladser. Husk også plaider, så alle kan holde varmen, hvis det bliver køligt - det skaber en skøn hulefornemmelse.
Hyggelig belysning

Hyggelig belysning

Til de sene forårs- og sommeraftener er det en god idé med lidt ekstra belysning end blot stjerne- og måneskær fra den åbne himmel. Pynt picnicområdet op med et par lanterner og skab en helt særlig stemning af nærvær, ro og hygge.
Kolde og varme drikkevarer

Kolde og varme drikkevarer

Lunkne og kedelige drikkevarer er ikke sjove, så husk både termokande og køletaske, så du både kan servere og nyde en kold drink eller en varm kop kaffe, te eller kakao.
Fast underlag

Fast underlag

Når man serverer både mad og drikkevarer i naturen, er det en god idé at medbringe et fast underlag i form af fx et skære- eller tapasbræt, hvor tingene kan samles. På den måde undgår du, at din picnic bliver en katastrofe med væltede drikkevarer eller snavs i maden.
 Service, servietter og skraldepose

Service, servietter og skraldepose

Det er selvfølgelig også vigtigt at medbringe service og praktiske sager som servietter og skraldepose. Husk at tage service med, som passer til de medbragte retter. Fx kan plastikknive ikke skære kød ud, mens paptallerkener blive våde ved fugtige madvarer - og hvis det blæser, er det en god idé at tage tungt stel med, så tallerkener og krus ikke flyver væk.
Smagsforstærkere

Smagsforstærkere

Vi må ikke glemme det ekstra lille touch til maden i form af det mest væsentlige tilbehør, der altid gør middagen lidt mere lækker og smagfuld. Medbring fx dressinger, hvidløg, chili, salt og peber eller andre af dine uundværlige favorit-krydderier eller smagsforstærkere.

Underholdning

Selvom det er hyggeligt at snakke hele aftenen, er det altid sjovt med lidt underholdning. Så tag noget med, som I kan lave sammen som fx kort, brætspil, petanque, bold eller frisbee - du kan også planlægge nogle selskabslege hjemmefra. Og hvis du har børn, kan du tage farvebøger, bøger, legetøj eller redskaber til at bygge et sandslot med.