Tv-borde

Et TV-bord er et lavt bord, som er beregnet til at stille TV’et og eventuelt højttalere på. TV-borde tjener også ofte til opbevaring af spillekonsol, CD’er, magasiner og lignende. TV-borde findes i mange forskellige udformninger og looks. De kan være både store og små, alt efter hvad der passer til indretningen.

Flotte TV-borde i nordisk look


Vi fører et bredt udvalg af TV-borde i skandinavisk design. De er kendetegnet ved at være stilrene og i høj kvalitet. De rene linjer og glatte overflader samt simple, ensartede farver gør, at vores TV-borde passer ind i alle stuer, uanset hvilken indretning du måtte have i forvejen.

Vi har både TV-borde med og uden ben, alt efter hvad du er på udkig efter. Hvis du gerne vil have TV-bordet op fra gulvet, så det er let at komme til at støvsuge under, bør du vælge et TV-bord på ben. Det vil også gøre møblet lettere. Hvis du derimod foretrækker, at TV-bordet står direkte på gulvet, har vi også modeller uden ben. Dette kan passe godt ind i en stue, hvor de øvrige møbler også står direkte på gulvet.

Hvad end du er til lys eller mørk, så har vi TV-borde efter din smag. Hvis din stue har mange eller store vinduer, og der generelt kommer meget naturligt lys ind i dagtimerne, kan din indretning nok sagtens bære et mørkt TV-bord. Hvis din stue derimod generelt virker dunkel – som for eksempel hvis du ikke har mange vinduer, eller hvis vægge og lofter er malet i mørkere farver – så bør du måske overveje et lyst TV-bord. Det vil friske op i indretningen og sikre dig, at din stue ikke kommer til at virke alt for dyster.

Et stilrent bord til dit TV


Er du heller ikke til væghængt TV? Selvom det er blevet ret udbredt med fladskærme, som monteres direkte på væggen, er der alligevel stadig rigtig mange, som foretrækker et TV-bord til at sætte deres fjernsyn på. For et TV-bord er ikke kun et funktionelt møbel – det bidrager også med noget til rummets indretning. Det giver TV’et en base, og det rigtige TV-bord kan få din stue til at virke mere hjemlig.

Ud over at du selvfølgelig sætter dit fjernsyn på TV-bordet, får du også praktisk opbevaringsplads i form af hylder, skabe eller skuffer. Det er her, mange gemmer de ellers knap så dekorative ting som modem, router, spilkonsoller eller lignende. Du kan også bruge det til at opbevare småting, som du ikke lige kan finde et bedre sted til.

Vi har både små, smarte TV-borde, men også lange TV-borde, fordi fjernsyn nu om dage godt kan være meget store, og så er det vigtigt, at TV-bordet ikke kommer til at virke for klejnt – det kan faktisk komme til at se komisk ud. Så hvis du har en stor fladskærm, bør du helt klart overveje et TV-bord, som kan bære det.

Find dit nye hjørne TV-bord hos Sinnerup


Står dit TV i hjørnet? Det er intet problem. Her hos Sinnerup har vi nemlige TV-borde, som passer lige ind i hjørnet af din stue, så dit TV får noget pænt at stå på. Som udgangspunkt kan næsten alle TV-borde stå i et hjørne. Det kommer blot an på størrelsen og hvor meget plads, du har omkring.

Det er vores mission her hos Sinnerup, at alle danskere skal kunne finde et TV-bord, som passer til netop deres hjem. Derfor finder du både et bredt udvalg i størrelser, farver og former. Men vi har også sørget for at holde priserne så skarpe som muligt, således at alle kan være med.

Fælles for alle vores modeller er naturligvis, at kvaliteten er i højsædet. Så uanset hvilket TV-bord du vælger, kan du være sikker på, at det lever op til Sinnerups strenge krav.