Tv-borde

Leder du efter et TV-bord til stuen? Vi har mange flotte TV-borde, der passer ind i den moderne indretning. Med et TV-bord skaber du orden i din stue og gør dit TV-hjørne overskueligt.

TV-borde er et must i stuen

Stuen har mange funktioner og kan både indeholde loungeområde, TV-hjørne, spisestue og måske kontor. Derfor er det vigtigt at skabe orden i stuen, og det kan et TV-bord være med til at skabe. Et TV-bord skaber nemlig harmoni i indretningen og opdeler lettere stuen i sektioner, så indtrykket ikke bliver rodet. Desuden kan du vælge et TV-bord med skuffer og skabe, så du har mulighed for ekstra opbevaring i stuen.

Tv-borde til enhver smag


Hos Sinnerup har vi flere forskellige designs, der passer ind i en moderne boligindretning. Der findes både TV-borde i træ, MDF og metal, der hver især sætter rammerne for en bestemt stemning i stuen. Alt efter hvor stor din stue er, kan du afgøre hvilket TV-bord, du har brug for. I Sinnerup kan du både få lange TV-borde, der passer til det helt store Tv, men også mindre TV-borde og moduler, så du kan skabe dit eget udtryk.

Tv-borde i god kvalitet


Vores TV-borde er alle skabt med fokus på høj kvalitet, æstetik og funktionalitet. Det skal nemlig give mening at indrette sit hjem med design, og derfor skal alt gå op i en højere enhed. Det er nemlig ikke kun nok, at TV-bordet ser godt ud, men det skal også være i god kvalitet og være praktisk, så du får glæde af det i lang tid.

TV-borde med og uden ben


Hos Sinnerup finder du TV-borde med og uden ben, så du kan vælge det udtryk, der passer ind i din bolig. Har du et mindre rum, kan det være en fordel at vælge et TV-bord uden ben, som kan hænges på væggen. Dette skaber indtrykket af mere luft og plads. Har du derimod masser af plads, kan du vælge et TV-bord med ben, da det giver et klassisk indtryk.

Gør dit TV-bord mere personligt med boliginteriør


Når du har fundet det rette TV-bord er det også oplagt at skabe et personligt udtryk med det nye møbel. Det kan du gøre på mange måder fx med vaser, urtepotter og lysestager.