TWO GENERATIONS

Two Generations er skabt af Lisbeth Skov Sinnerup og Silke Renée Skov Sinnerup, der er mor og datter. Dette kommer til udtryk i kollektionen, der bærer særligt præg af flere sports- og naturreferencer, da Lisbeth og Silke Renée sammen deler en passion for ridesport og naturen.

Two Generations består af tidløse klassikere til hverdagsgarderoben, der forenkler spørgsmålet om 'what to wear' uden at gå på kompromis med muligheden for en personlig stil. Kollektionen er skabt med fokus på naturmaterialer, hvor særligt økologisk bomuld, bomuld og skind bliver anvendt. Brandet er udviklet i tråd med Crétons filosofi om at skabe designs til hverdagsbrug i meget høj kvalitet og de bedste materialer, så hvert item kan holde sæson efter sæson. Two Generations og har en vision om at skabe langtidsholdbar mode med fokus på naturlige materialer med minimal effekt på miljøet. Tøjet er til den moderne kvinde, som godt kan lide det mere rå look og mørke farver.

Har du brug for rådgivning og vejledning i forhold til tøjet, er du mere en velkommen til at komme ind i vores fysiske butikker og se tøjet, og få hjælp fra vores dejlige kollegaer.