TWO GENERATIONS

Two Generations er skabt af Lisbeth Skov Sinnerup og Silke Renée Skov Sinnerup, der er mor og datter. Den nyeste kollektion er inspireret af dokumentaren ”The Social Dilemma”, der giver indsigt i, hvad det har haft af konsekvenser for især unge mennesker, at de sociale medier kom i 2010. Her oplever man at flere og flere unge mennesker oplever stress, angst og depression, fordi de føler, at de skal leve op til den perfekthedskultur, der er opstået i vores samfund, siden de sociale medier opstod. Dette ønsker vi at gøre oprør mod, ved at tage dig med på en rejse i det sublime designunivers.

Two Generations består af tidløse klassikere til hverdagsgarderoben, der forenkler spørgsmålet om 'what to wear' uden at gå på kompromis med muligheden for en personlig stil. Kollektionen er skabt med fokus på naturmaterialer, hvor særligt økologisk bomuld, bomuld og skind bliver anvendt. Brandet er udviklet i tråd med Crétons filosofi om at skabe designs til hverdagsbrug i meget høj kvalitet og de bedste materialer, så hvert item kan holde sæson efter sæson. Two Generations og har en vision om at skabe langtidsholdbar mode med fokus på naturlige materialer med minimal effekt på miljøet. Tøjet er til den moderne kvinde, som godt kan lide det mere rå look og mørke farver.

Har du brug for rådgivning og vejledning i forhold til tøjet, er du mere en velkommen til at komme ind i vores fysiske butikker og se tøjet, og få hjælp fra vores dejlige kollegaer.