Udeliv

Skab dine egne smukke oaser i haven, på terrassen eller altanen. Her finder alt til dit udeliv.

Udendørs indretning

Når de lyse nætter er over os og det varme vejr øger lysten til at komme ud, er det fantastisk at tilbringe tid udendørs i haven, på terrassen eller på altanen. I sommerhalvåret vil du helt automatisk tilbringe mange flere timer med venner og familie udendørs. Med den rigtige udendørs indretning kan du skabe en hyggelig stemning, som indbyder til mange skønne timer.

Havemøbler til terrassen, altanen og haven
I Sinnerup har vi et stort udvalg af interiør til haven, så du kan skabe en komfortabel og hyggelig udendørs indretning, der passer til dig. Havemøbler er altafgørende for, at udearealet bliver udnyttet bedst muligt. Nogle behagelige havestole, et godt havebord og en hængekøje kan gøre underværker for en hyggelig aften med vennerne eller familien.

Boligtekstiler til din udendørs indretning
Bløde, varme plaider, puder og hynder er altafgørende for, at du har lyst til at opholde dig i haven i mange timer. Vælg nogle bløde siddehynder til dine havemøbler og øg komforten på dine stole, så I kan sidde langt ud på aftenen og nyde den friske luft. Plaider er også vigtige at inddrage i sin udendørs indretning.

Udendørs belysning
Den rette belysning er med til at skabe en hyggelig atmosfære i haven, så dig og dine gæster kan fortsætte med at nyde de lune sommeraftener, når solen går ned. Pynt op med lanterner på bordet, trappen eller fliserne og lad lysets skær sprede en hyggelig stemning. Du kan også benytte lyskæder for at sætte en særlig stemning. Hæng lyskæder på altanen eller på terrassen, som kan efterlade en varmt skær, når du nyder de sene aftentimer udendørs.