UPSTRÖM trådløs oplader - LÄDER sand

399,95 kr.
På lager » Levering 1-4 hverdage.
Varenummer:7797-TO100S
Hurtig opladning i gennemført dansk design.

Produktserien, LÄDER, fra det danske kvalitetsbrand UPSTRÖM består af effektive trådløse opladere, der kommer i en nuanceret farvepalette. Disse skønne trådløse opladere er udført i slidstærkt, vegansk læder, der sømløst passer ind i det moderne hjem.

Vegansk læder er et dyrevenligt alternativ til traditionelt læder, som udleder langt færre kemikalier under produktion. Ved at anvende vegansk læder søger UPSTRÖM at fremme dyrevelfærd og modarbejde de ofte giftige arbejdsforhold i læderindustrien.
Den trådløse oplader er ikke blot et æstetisk produkt; det er også funktionelt. Med et adaptivt strømoutput på op til 10W giver denne trådløse oplader en yderst tilfredsstillende opladningsoplevelse. Derudover har den en lækker non-slip overflade, som sikrer dig en kontinuerlig opladning. Placer blot din enhed på den smartphone-formede plade og få en fuld opladning på ingen tid.

UPSTRÖM trådløs oplader – LÄDER er kompatibel med:
•iPhone
•Samsung
•Huawei


LED indikator
Din sikkerhed er vores førsteprioritet: UPSTRÖM trådløs oplader - LÄDER kommer udstyret med sikkerhedssystemer mod overophedning, overopladning, overspænding og FOD. Opstår der problemer under ladningen, bliver du underrettet via LED-indikatoren.

Certificeringer:
Den trådløse oplader, eller powerbank, er testet og certificeret under alle fornødne EU-direktiver (CE & RoHS) samt Qi.

Bekæmp plastikforurening i samarbejde med UPSTRÖM
I 2020 finansierer UPSTRÖM indsamlingen og genanvendelsen af 1,5 tons havplast via deres produktsalg. For hver trådløse oplader du køber, er du aktivt med til indsamlingen og genanvendelsen af 15 plastikflasker fra verdenshavene.

1m USB-C kabel i vegansk læder medfølger.
USB-adapter medfølger IKKE.