Urtepotter

Indretning med urtepotter er en nem måde at tilføje et grønt og naturligt element i hjemmet. Hos Sinnerup har vi urtepotter i mange forskellige materialer, som har hvert sit udtryk, der kan passe ind i mange forskellige indretningsstile. Urtepotter kan bruges i alle rum, både med blomster, grønne planter og friske krydderurter. Se vores store udvalg her

Urtepotter gør din indretning personlig

Indretning med urtepotter er en nem måde at tilføje et grønt og naturligt element i hjemmet. Urtepotter findes i mange forskellige materialer, herunder metal, keramik, plastik, beton, og naturmaterialer som træ og flet. Hver type materiale har sit eget unikke udseende og stil, der kan passe ind i mange forskellige indretningsstile. Urtepotter kan bruges i alle rum, både med blomster, grønne planter og friske krydderurter. Hos Sinnerup har vi mange forskellige urtepotter. Vi tilbyder blandt andet:

• Klassiske urtepotter
• Dekorative urtepotter
• Plantekasser
• Hænge urtepotter
• Planteposer
• Urtepotter med hul

Klassiske urtepotter


Hos Sinnerup har vi først og fremmest klassiske urtepotteskjulere til dig, der ønsker en enkel og ensfarvet urtepotte i stentøj, keramik, cement eller genbrugsplastik. Den klassiske urtepotte er nem at indrette med, da du kan vælge den farve, der passer til din indretning. De ensfarvede urtepotter er derfor et oplagt valg, da de passer ind i enhver bolig og ikke larmer for meget.

Dekorative urtepotter


Du kan også vælge nogle mere udtryksfulde og dekorative urtepotter, der bidrager til en mere personlig stil og bliver et lille kunstværk i sig selv. Vælg mellem nogle urtepotter med forskellige mønstre, farver og former og pift nemt indretningen op på denne måde. Du kan også mixe de forskellige urtepotter og sammensætte dem på nye og spændende måder, så du får et unikt udtryk i dine potteplanter.

Plantekasser


Det kan også være, at du har brug for urtepotter på stativ for virkelig at skabe fokus på dine smukke planter og blomster. Urtepotter med stativ er smarte, da de både er æstetiske og praktiske, idet de løfter urtepotten og planten op fra gulvet.
Sæt en urtepotte med stativ i hjørnet eller ved siden af lænestolen for en mere levende og hyggelig indretning. Det er især oplagt at sætte hængeplanter i disse urtepotteskjulere, da højden gør det muligt for planten at læne sig smukt ud over kanterne.

Hænge urtepotter


Findes der noget mere hyggeligt end planter, der hænger ned fra loftet og skaber en helt særlig hulestemning? Hvis hængeplanter er noget for dig, kræver det også nogle urtepotter, som planterne kan læne sig ud over og udfolde sig i. Hænge urtepotter er den smarte løsning til dig, der gerne vil fremhæve dine planter og gøre dem til en dekorativ del af dine hvide vægge.

Planteposer


Måske planteposer er noget for dig? Planteposer er en sjov og fin måde at opbevare eller plante sine planter eller blomster på, da de bidrager med en anderledes indretning og ny måde at vise sine planter på. Planteposerne kan også altid bruges til opbevaring af andre ting som pensler, skriveredskaber eller strikketøj.

Urtepotter med hul


Hos Sinnerup tilbyder vi også urtepotter med hul i, der gør dem helt perfekte til udendørsbrug. Urtepotter med hul kan dog også sagtens bruges indendørs. Sæt den alene i vindueskarmen, på bordet eller reolen eller kombiner flere planter med hinanden. Brug urtepotter med hul til stueplanter, hængeplanter, kaktusser eller til krydderurter i køkkenet.

Info om cement, terracotta, metal og messing


Vores urtepotter i cement og terrakotta har alle fået en indvendig coating, for at afhjælpe absorberingen af vand, dog vil der alligevel kunne dannes kondens under urtepotterne, når de tilsættes vand.
Det samme gælder for metal og messing, som patinerer og giver rust, hvis det kommer i kontakt med vand.
Dette er alt sammen materialernes naturlige egenskaber og vi anbefaler derfor at urtepotterne løftes en smule fra sin overflade, så der ikke er direkte kontakt mellem gulv/bord og urtepotte. Det er specielt vigtigt, hvis urtepotterne placeres på fx et træbord eller trægulv eller andre absorberende underlag. Dette kan fx gøres med små filtpuder, en coaster, underskål eller en marmorbakke.