Urtepotter

Elsker du planter i boligen lige så meget som os? Så find den helt perfekte urtepotte her. De findes i mange former og farver, som kan gøre din bolig hyggelig og personlig.

Urtepotter gør din indretning personlig

En grøn bolig giver en skøn stemning i hjemmet. Blomster og planter er nærmest uundværlige at indrette med, da de bidrager til en form for velvære med dufte, liv og noget smukt at se på. Vi har planter i stuen, på badeværelset, i vindueskarmen eller i køkkenet, hvor urtepotterne står på række med friske krydderurter i. Og når vi hiver naturen ind i hjemmet, er vi også nødt til at hive urtepotterne frem. Heldigvis er urtepotteskjulere både smukke og praktiske, og så kan de fås i alverdens farver og former, så de passer til enhver indretning. Hos Sinnerup har vi en masse forskellige urtepotter. Vi tilbyder blandt andet:

• Klassiske urtepotter
• Dekorative urtepotter
• Plantekasser
• Hænge urtepotter
• Planteposer
• Urtepotter med hul

Klassiske urtepotter


Hos Sinnerup har vi først og fremmest klassiske urtepotteskjulere til dig, der ønsker en enkel og ensfarvet urtepotte i stentøj, keramik, cement eller genbrugsplastik. Den klassiske urtepotte er nem at indrette med, da du kan vælge den farve, der passer til din indretning. De ensfarvede urtepotter er derfor et oplagt valg, da de passer ind i enhver bolig og ikke larmer for meget.

Dekorative urtepotter


Du kan også vælge nogle mere udtryksfulde og dekorative urtepotter, der bidrager til en mere personlig stil og bliver et lille kunstværk i sig selv. Vælg mellem nogle urtepotter med forskellige mønstre, farver og former og pift nemt indretningen op på denne måde. Du kan også mixe de forskellige urtepotter og sammensætte dem på nye og spændende måder, så du får et unikt udtryk i dine potteplanter.

Plantekasser


Det kan også være, at du har brug for urtepotter på stativ for virkelig at skabe fokus på dine smukke planter og blomster. Urtepotter med stativ er smarte, da de både er æstetiske og praktiske, idet de løfter urtepotten og planten op fra gulvet.
Sæt en urtepotte med stativ i hjørnet eller ved siden af lænestolen for en mere levende og hyggelig indretning. Det er især oplagt at sætte hængeplanter i disse urtepotteskjulere, da højden gør det muligt for planten at læne sig smukt ud over kanterne.

Hænge urtepotter


Findes der noget mere hyggeligt end planter, der hænger ned fra loftet og skaber en helt særlig hulestemning? Hvis hængeplanter er noget for dig, kræver det også nogle urtepotter, som planterne kan læne sig ud over og udfolde sig i. Hænge urtepotter er den smarte løsning til dig, der gerne vil fremhæve dine planter og gøre dem til en dekorativ del af dine hvide vægge.

Planteposer


Måske planteposer er noget for dig? Planteposer er en sjov og fin måde at opbevare eller plante sine planter eller blomster på, da de bidrager med en anderledes indretning og ny måde at vise sine planter på. Planteposerne kan også altid bruges til opbevaring af andre ting som pensler, skriveredskaber eller strikketøj.

Urtepotter med hul


Hos Sinnerup tilbyder vi også urtepotter med hul i, der gør dem helt perfekte til udendørsbrug. Urtepotter med hul kan dog også sagtens bruges indendørs. Sæt den alene i vindueskarmen, på bordet eller reolen eller kombiner flere planter med hinanden. Brug urtepotter med hul til stueplanter, hængeplanter, kaktusser eller til krydderurter i køkkenet.

Info om cement, terracotta, metal og messing


Når det gælder cement eller terracotta, skal man være opmærksom på, at materialet kan afgive fugt, hvis du tilsætter vand, og det er derfor en god idé at løfte urtepotten med fx filtdutter, en underskål eller en marmorbakke. Cement og terracotta kan ikke være 100 % vandtæt, da materialet absorberer vand, og der kan derfor dannes kondens under urtepotten. Alle varer har dog fået en indvendig coating, som afhjælper absorberingen.
Metal og messing er heller ikke 100 % vandtæt, da metal kan afgive rust eller have små utætheder i svejsningen. Derfor anbefaler vi altid, at disse varer også sættes på bakker, filtdutter, forhøjer eller andet, som kan findes i butikken.

Dette er materialernes naturlige egenskaber, og man skal derfor tænke over, om man sætter en cementurtepotte på et træbord eller lignende.