Velour

Er du også helt vild med velour? Så lad dig inspirere af vores mange lækre produkter i velour. Måske dit hjem trænger til et lækkert møbel i velour eller nogle smukke velourpuder, som findes i flere former og et bredt udvalg af farver.

Velour - Et eksklusivt look

Velour er et materiale, der har været moderne indenfor mode og bolig de sidste par år. Stoffet er nemlig et smukt, blødt og skinnende materiale, der kan fås i flere forskellige farver. Velour træder frem i boligen, tiltrækker opmærksomhed og tilføjer et eksklusivt look til indretningen. Velour skal dog ikke anvendes i overdrevet mængder, da det tiltrækker for meget opmærksomhed i boligen. Du kan derfor nøjes med at tilføje enkelte elementer af velour i hjemmet for et mere balanceret og harmonisk udtryk.

Indret med velour
Det behøver ikke være svært at være med på moden, da du kan nøjes med at hive få genstande af velour ind i rummet og på denne måde lade det flotte stof stå i smuk kontrast til hjemmets mere afdæmpede materialer. Du kan blandt andet indrette stuen med nogle farverige puder eller siddehynder af velour og pynte sofaen eller lænestolen med det glinsende stof. Du kan også kaste dig over de lidt større genstande af velour og indrette hjemmet med en chaise lounge, en stol eller en hjørnestol.