Velour puder

Créton Maison velourpude er behagelig og praktisk med lynlås og monteringspude i høj kvalitet og dansk design. Alle puderne indeholder udelukkende europæiske og genanvendte andefjer og dun, som lever op til EU’s krav inden for dyrevelfærd. Créton Maison velourpuder er lavet af 100 % bomuldsbetræk, er duntæt og fremstillet helt uden kemikalier. Stil puden alene eller i kombination med flere forskellige puder. Puden kan både bruges i sofaen, lænestolen eller på sengen.

Sådan vedligeholder du dine velour puder

Puder af velour er oplagte at have liggende i sofaen eller lænestolen. De er nemlig utroligt bløde samtidig med, at deres eksklusive look pepper møblerne op. Créton Maison puder er både behagelige og praktiske, og er alle udstyret med lynlås og monteringspude i høj kvalitet og dansk design. Puder fra Créton Maison er udstyret med en tyk og sprød overflade, der holder fjerene fanget i puden, så de ikke stikker. Den udtagelige monteringspude indeholder udelukkende europæiske og genanvendte andefjer og dun, som lever op til EU’s krav inden for dyrevelfærd. Créton Maison puder er lavet af 100 % bomuldsbetræk, er duntæt og fremstillet helt uden kemikalier. Det er derfor vigtigt, at du passer godt på din pude, så du kan få glæde af den i længst mulig tid.

Imprægner ikke dine velour puder
Som udgangspunkt behøver du ikke at imprægnere dine velour puder, da meget velour ikke tåler imprægnering. Vi anbefaler derfor i stedet at støvsuge og bruge pletrens ved snavs.  

Vask ikke monteringspuden
Monteringspuden tåler ikke at blive vasket i hverken vaskemaskine eller i hånden, da det kan skade fjerene og dunene i puden. Vandet kan få puden til at miste sin fylde og form, da dunene kan falde sammen.

Vask ikke velourbetrækket
Undgå at vask dine velourpuder, da hårene og stoffet kan risikere at krølle sig sammen. Hvis du trods alt føler at vask er den eneste udvej for din pude, kan du vaske betrækket ved maks 30 grader ved skånevask.

Ryst puden forsigtigt
For at bevare fylden og faconen i din pude, er det en god idé at ryste den lidt på plads. Vær dog ikke for voldsom, da det kan skade fyldet i puden.