VIGGA stel barbord/arbejdsbord

Før 499 kr.
299 kr.
Spar200 kr.
Vejl. pris: 499,00 kr.
På lager » Levering 1-4 hverdage.
Varenummer:840-DEM000866-01
VIGGA barbord/ståbord stel til gør-det-selv- projekt

Udfold din kreativitet og skab dit eget unikke bord med dette enkle sorte stel i metal. Bordet giver dig frihed til selv at vælge en bordplade og skabe dit eget personlige udtryk.
Bordet kan fx bruges som arbejdsstation, hvor du kan stå eller sidde og være kreativ, eller bruges som højt cafebord med barstole til

Herunder finder du ideer til udførslen af din egen unikke bordplade

Tips til bordplader:
Den rustikke:
1: Køb og skær en OSB eller krydsfiner plade i målene 135x60 cm. Hvis du ikke selv har mulighed for at skære, tilbyder mange byggemarkeder at gøre det for dig.
2: Slib kanterne på din tilskårede bordplade
3: Derefter kan pladen få en behandling med fx klar skibslak for at give bordpladen en mere modstandsdygtig overflade. Lad derefter bordet tørre.
4: Til sidst kan bordpladen skrues fast til stellet nedefra med spændeskiver og små skruer

Den kreative:
1: Køb og skær en MDF plade i målene 135x60 cm. Hvis du ikke selv har mulighed for at skære, tilbyder mange byggemarkeder at gøre det for dig.
2: Slib kanterne på din tilskårede bordplade
3: Mal pladen med trægrunder og lad det tørre
4: Mal derefter med en træmaling i den ønskede farve af 2 omgange. Lad derefter bordet tørre.
5: Til sidst kan bordpladen skrues fast til stellet nedefra med spændeskiver og små skruer

Den nemme:
Bestil en bordplade i målene 135x60 cm online hos et bordpladefirma. Her er det kun fantasien og økonomien der sætter rammerne. Det kan være alt fra en bordplade i marmor til en bordplade i laminat/kompaktlaminat eller birkekrydsfiner med linoleum

Du kan også vælge den moderne og mere avancerede udgave og lave dit eget kakkelbord eller den miljøvenlige udgave og genbruge en gammel bordplade.

OBS Dette er blot tips til udførelse af bordplader, vi fralægger os alt ansvar i forbindelse med udførslen og henviser til brugsanvisninger og instruktioner på de pågældende produkter.