Yummii Yummii

Yummii Yummii tilbyder produkter, der gør hverdagens madpakke nem, indbydende og mere bæredygtig. Madkasser, thermobokse og thermoflasker er designet med fokus på funktionalitet og bæredygtighed, der både kan holde måltidet lækkert, men som også kan garantere mindre forbrug af plastik og engangsemballage.

Yummii Yummii - Et bæredygtigt valg

Yummii Yummii tilbyder madkasser, thermoflasker, glasflasker, teflasker, thermobokse og sugerør i stål. Stål er nemlig et miljøvenligt materiale, der gør op med det store forbrug af plastik som nu har bevæget sig ud i de store have. Stål er derudover et genanvendeligt og genbrugeligt materiale, der holder længe og som er fri for phthalater og BPA-toksiner. Desuden smitter farve fra mad ikke af på materialet, og produkterne holder sig derfor pæne og indbydende. Dette gør produkterne af stål perfekt til den daglige opbevaring af mad og drikke, som du kan tage med på jobbet, i skolen eller på udflugt.

Varm frokost
Udover thermoflakser og teflasker, der holder kaffen varm og teen frisk, tilbyder Yummii Yummii også thermobokse. Thermoboksene holder din varme ret lun, så du kan nyde din middagsmad flere timer efter, at du tilberedte den.
Det er altså med tanke på miljøet, at Yummii Yummii ønsker at gøre det nemmere for brugeren at tage sin hjemmelavede frokost med ud af døren.