Daybed

Drømmer du om en Daybed i din bolig? Efter en lang dag er en Daybed et fantastisk møbel af vende hjem til og lade hovedet hvile på. Her på siden finder du Sinnerups lækre daybed, Georgia, både i en gammel og i en ny revurderet model. Designet er enkelt og elegant, find den i forskellige farver, materialer og stel.

Daybed - En hæder til de rolige øjeblikke

En daybed er et smukt og majestætisk møbel at have stående i hjemmet og fungerer med sit eksklusive udseende som et kunstværk i sig selv. Med en daybed kan du komme hjem efter en lang dag, læne dig tilbage og slå benene op med en varm kop te. Du vil mærke kroppen og sindet stresse helt af på det lange smukke møbel.
Brug din daybed i stuen i stedet for den traditionelle sofa og skab et anderledes, frisk og moderne udtryk. Du kan også placere møblet i din entré og lade det elegante look hilse dig og dine gæster velkommen som det første. Din daybed vil fungere som et praktisk kunstværk, der pynter enkelt i entreen, men samtidig fungerer som en siddeplads, når sko skal tages af og på. En daybed er også smart at have stående i gæsteværelset, hvor den både kan fungere som en sofa, sideplads og seng.

Historien om daybed’en
En daybed er en gammel opfindelse og et historisk møbel at have stående i hjemmet. Opfindelsen leder nemlig tilbage til det antikke Rom, Grækenland og Egypten, hvor møblets funktionalitet blev hyldet. På en daybed kunne man nemlig hvile, spise, sidde og samtale. Daybed’en er derfor en hæder til de rolige øjeblikke, hvor hvilen og pausen fra hverdagen bliver prioriteret.  

Materialer
Vores daybeds fås i flere materialer. Du kan vælge mellem stof (polyester), velour eller læder.

- Polyester er et slidstærkt og behageligt materiale.
- Velour skaber et unikt udtryk og giver en behagelig komfort.