Glas

Glas til brug i hverdagen eller til den helt store fest – her på siden finder du glas til enhver lejlighed og smag. Vi har alt fra vand- til vin-, drinks- og ølglas. Alle vores glas er fra brands af høj kvalitet og lækkert design, så du er sikret glas, du vil få glæde af i mange år frem.

De rette glas sætter prikken over i’et på borddækningen


Er du typen, der elsker at lave smuk og kreativ bordopdækning? Så ved du også, hvor vigtigt et udtryk glas giver, når du dækker op til fest. Kan du godt lide at give bordet et personligt udtryk, så dine gæster slet ikke er i tvivl om, at det er dig, der har dækket bordet? Hos Sinnerup kan du finde glas til enhver anledning – du kan finde glas, der er klare, eller du kan finde farverige glas, der kan være med til at sætte en mere festlig stemning, når dine gæster ankommer. Glassene kan også bruges til anretningen af en forret eller dessert – kun din fantasi sætter grænser for, hvad glassene skal bruges til, og hvordan din bordopdækning skal se ud.

Glas kan ændre din borddækning og gøre din stil enten mere moderne, personlig, elegant eller farverig. Glas kan gøre noget helt specielt for din borddækning, når du skal have gæster på besøg. Vi tilbyder glas i mange flotte farver og former, som vil tilføje lidt ekstra til din borddækning. For at gøre festen mere festlig betyder det også noget, hvordan du pynter dit bord, når du skal have et selskab på besøg. Du kan dække dit bord med almindelige klare glas, eller du kan blande glassene med og uden farver.

Dekorative glas til enhver lejlighed


Hos Sinnerup finder du altid et stort og varieret udvalg af glas i forskellige design til forskellige formål og lejligheder. Du kan læse mere om vores udvalg af glas her:

Vinglas


Vinglas er en perfekt gave at give. Du kender måske en, som samler på en bestemt serie eller mærke? Du kender måske også en klodset type, der hele tiden slår sine vinglas i stykker eller har skår i glassene? Lyder disse typer bekendte, så er vinglas helt sikkert en vinder som gave. Så kan vedkommende enten få flere glas til samlingen eller påbegynde en ny samling. Du kan selvfølgelig også forkæle dig selv med smukke vinglas.

Ølglas


En god øl bliver lige lidt bedre, hvis den er serveret i det rette glas. Vi har både ølglas med og uden stilk og i forskellige design, der pryder ethvert bord og opgraderer smagsoplevelsen markant. I sortimentet finder du glas egnet til forskellige øltyper som eksempel stout og porter, men vi har også universalglas, der kan bruges til det meste.

Vandglas


Vandglas lyder måske ikke som det mest festlige, men det kan det sagtens være! Sæt lidt kulør på hverdagen og til festlige lejligheder med vandglas i farvet glas eller måske i krystal for en super eksklusiv følelse. Tilsæt lidt citron, agurk eller måske lidt mynte – så bliver et glas vand pludselig meget mere spændende. Og hvis det glas, du drikker af, tilmed er super lækkert – ja, så går det op i en højere enhed.

Drinksglas


Vi smager ikke kun med mund og næse, men også med øjnene. Derfor betyder serveringen af dine drinks også noget for smagsoplevelsen. Server dine drinks i flotte og farverige drinksglas, så dine gæster kommer i rigtig festhumør og nyder deres drink ekstra meget. Vi har både cocktailglas, shotsglas og whiskeyglas i vores store sortiment.

Stort udvalg af glas hos Sinnerup


Hos Sinnerup kan du altid være sikker på at finde et lækkert glas til netop din smag. Vi sætter en ære i at tilbyde de bedste og mest moderne glas på markedet.

Har du spørgsmål til vores glas, eller er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, skrive en mail til os på web@sinnerup.dk eller ringe på tlf. (+45) 36 96 52 52 mandag-fredag kl. 12:00-16:00.

Har du brug for at se vores glas i virkeligheden, er du også altid velkommen til at komme ind i vores fysiske butikker og se en stor del af udvalget og lade dig inspirere til borddækningen og meget mere.