Lavender Rose

Igen i år vinder pastelfarverne en central plads i boligen, hvor især de smukke lilla- og lyserøde pastel farvenuancer vinder manges hjerter. Lilla ”Glamour” og pastelfarver er fantastiske at indrette med, da de er med til at skabe en helt speciel stemning. Samtidig emmer de fine farver af luksus og raffinement og fremkalder på samme tid en følelse af sindsro. 2023’s boligtrends viser, hvordan vi igen i år ønsker, at hjemmet skal emme af glæde og inspiration, og hvor farver og former har en helt særlig plads i indretningen, og er med til at skabe en munter og rolig stemning. De lilla og lyserøde nuancer er med til at skabe en afslappende og samtidig stemningsopløftende atmosfære, og kan sagtens sammensættes med hele farvepaletten. Du kan eksempelvis skabe en unik og inkluderende stemning ved at indrette med lysestager, snoede lys og vaser i lilla- og lyserøde nuancer.
Det er intet mindre end fantastisk at modtage smukke blomster fra en, man holder af. Tankerne bag er skønne, og glæden er stor, hver gang man får øje på en vidunderlig, velduftende buket – og blomster i lilla- og lys lilla nuancer er ingen undtagelse. Blomster i disse nuancer symboliserer held, lykke og beundring, udover at sprede hverdagslykke og sætte et smil på læben. Lad indretningen bære præg af disse nuancer ved at, placere en smuk vase på spisebordet, med skønne blomster i.

Leg med den lilla farve i din indretning

Med sine positive energier, er den lilla farve med til at fremme det kreative sind og den livlige fantasi. Lilla er med sin kombination af stabiliteten fra den blå farve og energien fra den røde, med til at skabe balance i indretningen. Farven er med til at opløfte din indretning til nye dimensioner, og giver plads til at slippe kreativiteten løs. Du kan f.eks. indrette dit hjem med lysestager, snoede lys og vaser i lilla nuancer, der skaber et livligt og originalt look.

Byd lyserøde nuancer indenfor

Den lyserøde farve dominerer også i farveuniverset, og repræsenterer omsorg, medfølelse og kærlighed. Og med behovet for handling fra den røde farve, og renhed og åbenhed fra farven hvid, er den perfekt at indrette dit hjem med. Lyserød er romantisk, feminin og kærlig og inviterer til varme følelser, hvilket altid er velkommen i vores hjem. Pryd spisebordet med farvede vandglas og tilføj et lyserødt sugerør i borddækningen, for at byde den lyserøde farve indenfor.  

Kombiner farver med andre skønne trends

Når du indretter med farver, giver det plads til at være legende og muligheden for at eksperimentere med indretningen og få dit personlige touch herpå. Pastelfarver betragtes som beroligende, og passer perfekt ind i husets mange rum, da de bidrager til en afslappende atmosfære. Lilla- og lyserøde nuancer er med til at skabe et univers af farver og kan nemt kombineres med flere af dette års største trends. Udforsk vores univers og bliv inspireret til en indretning fyldt med pastelfarver og især brugen af lilla og lyserød, som giver et helt unik udtryk.