Lysestager & lanterne

Lys og lanterner er med til at skabe en hyggelig og behagelig stemning i hjemmet. Levende lys kan nemlig noget helt særligt, da de levende flammer tilfører varme til indretningen, og så er de med til at gøre boligen hjemlig.
Er du en af dem der elsker at have lysestager, fyrfadslys, lanterne og led-lys i dit hjem? Hos Sinnerup er mulighederne mange. Miks forskellige farver, former og materialer og få lige præcis det udtryk, som du ønsker i din indretning. Lys i hjemmet skaber hygger især i de mørke tider, og er med til at dekorere i hjemmet, de mange farverige lysestager vil også kunne fungere som smukt bordpynt. Uanset hvad du søger har vi helt sikkert udvalget til dig.

lanterner


Hos Sinnerup tilbyder vi et stor udvalg af lanterne, der kan bruges både indendørs og udendørs. Samtidig tilbyder vi også LED-lys som kan sættes i lanternerne, hvis du ikke er til de rigtige blok- eller fyrfadslys. Nogle af vores lanterne er kan oplades igen og igen og tager kun 2-3 timer at oplade, og kan holde helt op til 72 timer ved lav belysning.

Den perfekte gave ide


Lysestager er også en perfekt gave til kvinden der har alt. Måske hun går op i boligindretning? I så fald kan du i hvert fald hjælpe med en lysestage til samlingen. Det kan også være at du blot mener en har fortjent en lille gave, her vil en farverig lysestage helt sikker være den ideelle gaveide. Lysestager fungere som accessoires til hjemmet, og kan pynte i hvilket som helst sted.