Borde

Opdag vores omfattende udvalg af borde, der er skabt til at berige dit hjem med funktionalitet og stil. Uanset om du søger et sofistikeret sofabord i træ eller marmor, et praktisk sidebord til dit soveværelse eller et elegant spisebord til din spisestue, finder du forskellige materialer, former og stilarter, der passer til din smag.

Du finder alle slags borde hos Sinnerup


Hos Sinnerup finder du et af Danmarks største og flotteste udvalg af borde i alle former og typer. Fælles for alle vores borde er høj kvalitet og lækkert design. Vi sørger også for at holde priserne på et fair niveau, så alle danskere bør kunne være med. Vi mener nemlig, at et nyt, flot bord er noget, alle har ret til at få sig.

Vi har blandt andet:

Spiseborde


Der er vist intet andet sted i hjemmet, der fungerer mere som samlingspunkt end spisebordet. Det er her, de fleste danske familier indtager morgenmaden, og det er også her, vi normalt samles om aftensmaden. Faktisk viser undersøgelser, at danske familier kommer hinanden mere ved, når de sidder og spiser sammen, end hvis de for eksempel sidder i sofaen og ser TV.

Det er blevet meget in med rustikke plankeborde som spisebord, og det forstår vi godt! Er der noget flottere end et plankebord? Denne slags bord har virkelig vundet indpas i de danske hjem de senere år, og med rigtig god grund. Vi har store, flotte plankeborde i rustikt look og mange forskellige træsorter. Vi har både plankeborde med kun én planke, men også med flere planker. Kort sagt har vi med garanti et plankebord, der passer til dig.

Her hos Sinnerup finder du spiseborde i alle former, materialer og størrelser. Vi har alt fra rundt til kantet, stort og småt, træ og metal, råt og ubehandlet. Du finder altså med sikkerhed et flot, nyt spisebord, som din familie kan samles om.

Sofaborde


Sofabordet er et must i de fleste danske hjem. Der kommer ligesom til at mangle noget foran sofaen eller lænestolen, hvis der ikke står et bord. Det er praktisk til at opbevare småting på såsom aviser, fjernbetjeningen, kopper, lys eller bare en flot skål med lidt frugt.

Hvad end du bruger dit sofabord til, og hvad end for en stil, du er til, så har vi helt sikkert et sofabord
til dig her. Vi har både runde borde, kvadratiske borde, sorte borde og alt derimellem. Gå på opdagelse efter dit nye sofabord lige her.

Barborde og rulleborde


Flere og flere får øjnene op for, hvor praktiske barborde og rulleborde er. Et rullebord er faktisk bare et bord på hjul. Men netop sådan et bord giver utrolig mange muligheder. Det kan for det første passe ind overalt i hjemmet, og det kan tjene mange forskellige formål. Brug det i køkkenet, i bryggerset, i entreen eller i stuen.

Skriveborde


Et skrivebord har ikke kun én funktion. Det må også gerne se godt ud, være udført i lækker kvalitet og ikke mindst holde i mange år. Flere og flere danskere er begyndt at arbejde hjemmefra, og derfor har mange også sat en form for hjemmekontor op. Eller måske har du simpelthen bare din laptop til at stå et fast sted. Uanset hvad dit behov er, så kan du helt sikkert bruge et flot skrivebord fra Sinnerup. Vi har dem i mange forskellige stile, størrelser og materialer.

Konsolborde


Det er måske ikke mange, som kender til konsolborde , men de er et undervurderet møbel. Konsolborde er faktisk bare små borde, som også fungerer som reol. Derfor kan de bruges nærmest overalt i hjemmet: I stuen, køkkenet, badeværelset, entreen eller blot på et værelse.

Bakkeborde


Bakkeborde er små, praktiske borde, som du kan have og bruge overalt i hjemmet. Hvad end du vil opbevare ting derpå eller blot mangler et lille, mobilt bord til pyntegenstande, som vil friske op i rummet, så er et bakkebord en rigtig god løsning.

TV-borde


Det er ikke alle, som er til væghængte TV-skærme. Faktisk går trenden lige nu mere tilbage mod TV-borde. Derfor fører vi her hos Sinnerup et stort udvalg af TV-borde i forskellige størrelser og stilarter, så du kan finde lige netop det bord, som passer til din stue og dit TV.

Sideborde


Sideborde dækker over borde, som ofte er relativt små i størrelsen, og som typisk placeres ved siden af et andet møbel såsom en sofa eller en seng. Der er lige plads nok til en kop kaffe og en bog eller til brillerne og mobiltelefonen. Du finder både moderne væghængte sideborde og sideborde til at placere på gulvet i vores sortiment.

Find et flot bord i sort


Sort er bare en farve, der aldrig går af mode – specielt ikke i danske hjem. Derfor har vi også et bredt udvalg af borde i sort. Hvad end du er på udkig efter nyt spisebord, sofabord, barbord eller noget helt tredje, så har vi massevis af borde i sort.