Reol

En reol er et møbel beregnet til opbevaring og fremvisning af genstande. Reolen består af en ramme med en række af hylder over hinanden. Reoler kan stå på gulvet, eller de kan være væghængte. Tidligere brugte man reoler til opbevaring af hovedsageligt bøger, men i dag bruges de også i vid udstrækning til pyntegenstande, elektronik, hobbyartikler og meget mere. Hos Sinnerup har vi et stort og bredt udvalg af reoler, så du kan finde lige præcis den reol, der passer til dit behov. Du kan udforske hele vores sortiment af både væghængte- og gulvstående reoler i træ og metal herunder. 

Skab stemning med forskellige materialer 

Der er mange muligheder for at skabe forskellige stemninger i rummet ud fra, hvilket materiale din reol er lavet af. De mest typiske materialer til reoler er træ og metal, og herunder kan du lade dig inspirere af materialernes funktion til at skabe stemning. 

Skab stemning med forskellige materialer

Der er mange muligheder for at skabe forskellige stemninger i rummet ud fra, hvilket materiale din reol er lavet af. De mest typiske materialer til reoler er træ og metal, og herunder kan du lade dig inspirere af materialernes funktion til at skabe stemning. 

Reoler af træ

Vores udvalg af reoler i træ kommer i flere forskellige træsorter og dermed også i forskellige farver fra lys til mørk. En reol af træ vil typisk give en mere organisk, varm og indbydende stemning til rummet. I forhold til vedligehold og pleje har de fleste træreoler godt af oliebehandling af og til. 

Reoler af metal

Her tilbyder vi også flere forskellige nuancer fra hvid til sort, så det er muligt at vælge det match, der passer præcis til dit hjem. En metalreol vil typisk tilføje en følelse af struktur og orden, og er ideel til dig, der ønsker en mere minimalistisk, moderne og industriel indretning. En reol af metal kræver generelt mindre vedligeholdelse end træreoler. 
Det er blot nogle overvejelser du kan gøre dig, men valget afhænger af dine personlige ønsker. 

Masser af opbevaringsplads med en stående reol

En reol, som står på gulvet, behøver ikke at være stor og klodset at se på. Reoler nu om dage kommer i mange forskellige designs og materialer, så både æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. 
En smal reol kan være et oplagt valg til badeværelset, entreen og mindre stuer. Hvis du har højt til loftet, kan du også med fordel vælge en høj reol, så du får mest muligt ud af dine kvadratmeter. 
En bred reol kan derimod gøre sig godt til større rum, hvor der er masser af plads. Her kan reolen være med til at binde rummet sammen med de andre møbler og skabe en sammenhængende fornemmelse. Det kunne for eksempel være i køkken-alrummet, stuen eller kontoret. 
En stående reol er ideel til både opbevaring og udstilling af bøger, pyntegenstande, planter, kunst, glas, og hvad du ellers synes, der fortjener at blive vist frem.

Spar plads med en vægreol

Væghængte reoler ophænges, som du sikkert har gættet, på væggen. Denne type reoler kan være at foretrække, især hvis du bor i en mindre bolig. Når reolen hænger på væggen, skabes der luft omkring møblet, og reolen virker mindre tung. Herudover frigives der også gulvplads, som du kan vælge at benytte til andre formål eller lade være fri og nyde den lette atmosfære, du får med en vægreol fra Sinnerup. 
Det er værd at tænke over, hvordan din vægreol matcher resten af hjemmet. Her kan du udforske de forskellige materialer, farver og designs. Nogle af vores væghængte reoler er arkitekttegnede og fremstår nærmest som deres eget kunstværk, mens andre vægreoler vil være mindre iøjnefaldende. Her vil der i stedet være fokus på de ting, der står på reolen.

Skab dit eget unikke reolsystem

En væghængt reol kan se ud på mange måder. Du kan enten købe en hel reol, eller du kan købe mindre enheder og bygge dit eget reolsystem. Ved at bygge dit eget reolsystem, kan du udnytte pladsen på væggen præcis, som du ønsker det.
Det er både muligt at vælge reoler med bagbeklædning, hvilket rammer reolen mere ind og giver en hulefornemmelse, men det er også muligt at vælge helt åbne reoler, som giver udsyn til væggen bagved. Herudover får du også mulighed for at skabe mere kreative løsninger ved at hænge vægreolerne forskudt af hinanden. På den måde får du skabt noget dynamik i rummet, som afspejler din personlige stil. Se vores flotte udvalg af enkelte vægreoler her.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for råd og vejledning om vores udvalg af reoler, så er du altid velkommen til at kontakte vores medarbejdere i en af vores fysiske butikker. Men du kan også ringe til os på telefon: (+45) 36 96 52 52 eller skrive til os på mail: web@sinnerup.dk. Vi hjælper dig gerne med personlig rådgivning.