Stue & Living

Læs mere om living her

Stuen er boligens hjerte, og derfor har vi samlet alle de ting, der er med til at skabe en følelse af hjem og hygge i netop din stue. Vi tilbyder smukke og spændende designs indenfor blandt andet belysning, opbevaring og urtepotter, der vil tilføje en  stemning til din stue.

I Sinnerup tilbyder vi et helt univers af indretningsmuligheder, der vil kaste nyt lys over din stue. Udforsk de mange boligtekstiler, lysestager, billeder og sjove gadgets, der helt sikkert vil puste liv i sjælen på din bolig. Gør din indretning til et kunstværk med billeder, skilte og spejle fra vores eget mærke Openmind og bryd de bare hvide vægge.

Mangler du inspiration til indretningen af din stue?  Her kan du læse 5 tips til indretningen af din stue.

Luk verden ind med plakater og billeder


Hæng verden op på væggen. Byd naturen ind i stuen. Sinnerup tilbyder plakater og billeder til en overkommelig pris fra blandt andet mærket Openmind, så du kan skabe en personlig stil i dit hjem. De mange plakater og billeder indfanger alverdens illustrationer af planter, dyr, landkort og motiver, der helt sikkert vil tilføje en hyggelig og personlig atmosfære til din indretning. Hæng et stemningsfuldt billede over sofaen, spisebordet eller stolen og nyd dit nye kunstværk.

Pynt til hjemmet


Du kan hurtigt skabe et nyt hjem med små forandringer. Pynt stuen med smukke vaser, urtepotter og skåle og tilføj friske blomster eller enkelte grene. Du vil hurtigt opleve en ny stue træde frem med grønne farver og en blomstrende duft. Tilføj en bakke til vindueskarmen, beklæd den med lysestager og mærk det levende lys sprede varme i stuen.