Akacie

Er du også vild med Akacie?  Så er du landet det helt rigtige sted. Her finder du lækkert brugskunst i naturproduktet Akacietræ. Du kan blandt andet finde vores søde krus og krukker med et flot låg i Akacie, lækre skåle og saltkar eller fine udskæringer i Akacietræ.  

Læs mere om Akacietræ her

Akacietræ er et smukt naturmateriale, der anvendes til både møbler og brugskunst. Det er et modstandsdygtigt materiale, der ikke kræver meget vedligeholdelse, men er dog stadig et træprodukt, der kan udvide sig og trække sig sammen ved svingende temperaturer.
Akacie varierer i både farve, form og udtryk, hvilket betyder, at hvert produkt har sit helt eget særlige udtryk. Akacietræ er derfor et karakterfuldt og charmerende materiale at have stående i hjemmet, da de varierende træudsmykinger efterlader et personligt præg i indretningen.

Pleje og vedligeholdelse
For at vedligeholde den varme og dybe træfarve er det en god idé, at behandle sine produkter med lidt olie et par gange om året.
Vi anbefaler at køkkenredskaber i træ smøres ind i madolie inden brug, og når det er tørt. Madolien sikrer nemlig mætningen og fremhævningen af træsorten.
Det er vigtigt at smøre sine skærebræt, skeer eller skåle af træ ind i lidt madolie en gang imellem. Madolien beskytter nemlig træet, så det ikke revner, og så fremhæver det træets detaljer og farver.