Vi elsker mode

Her hos Sinnerup finder du sæsonens store nyheder og tendenser, tidløse klassikere, basis-styles og dametøj til specielle lejligheder - vi tilbyder masser af lækre kvalitetsprodukter til garderoben. Bliv inspireret af de seneste modetrends fra brands som Créton, Nümph, Vila, Object og mange flere. Forny din garderobe hos Sinnerup og oplev online shopping når det er bedst.

Velkommen til Sinnerups modeunivers – meget mere mode!


Hos Sinnerup elsker vi mode og at forkæle dig med fede styles! Her på siden finder du guides, artikler og inspiration indenfor mode, trends og styling. Gå på opdagelse i vores modeunivers og bliv inspireret.


Danske modebrands med personlighed


I Sinnerup elsker vi vores danske brands, og vi elsker hver dag at kunne tilbyde jer det bedste inden for dansk mode.

Modeinspiration -  Sinnerups inspirerende modeunivers


Her kan du blive opdateret og finde modeinspiration på de hotteste modenyheder, trends og fashion-tendenser, som vi ser i modebilledet i dag. Vi omfavner alle former for modetrends og har især fokus på et miks af unikke og klassiske stilarter, elegante silhuetter og kvalitetsbevidste materialer. Ligegyldigt hvilken sæson der står for døren, så er vi klar med de bedste modetips og modeinspiration.

Vi kommer med inspiration og guides til sæsonens mest populære styles og musthaves samt gode råd omkring, hvordan du opdaterer og fornyer din garderobe på bedste vis. Mode betyder ikke altid tårnhøje priser, mindre kan også gøre det. Men vi råder altid til at se på et stykke tøj eller item som en investering, hvor pris og kvalitet hænger sammen. Vi giver dig derfor en bred pallette af modetrends i forskellige prisklasser. Her kan du finde modeinspiration i alle afskygninger - hvad enten du er fashionistaen, der altid er på forkant med de nyeste trends og tendenser, eller den modebevidste kvinde med din helt egen personlige stil, som du gerne vil bygge mere på og udvide - så kan du finde din modeinspiration her på siden. Vi tilbyder dig et nøje udvalgt sortiment af styles og trends fra de hotteste danske brands, så du altid kan være først med de nyeste trends og tendenser. Vi fokuserer på danske modebrands med personlighed, så du bliver præsenteret for det ypperste inden for modetrends lige nu, samtidig med du at køber dansk.

Meget mere modeinspiration til din hverdag


Mode er mere end bare et stykke tøj eller item. Mode er for mange et socialt, enestående fænomen, der repræsenterer tidens unikke trends og tendenser. Moden gør det muligt for os kvinder at udtrykke os selv og vores helt egen personlige stil – og hos mange kvinder er mode et redskab til at vise, hvem man er eller gerne vil være. Vi hylder på denne side moden i sin fulde pragt. For hvor er det fænomenalt, hvordan få stykker tøj kan forme et utal af looks alt afhængig af, hvordan du kombinerer dem, og at et enkelt item kan fuldende og løfte et helt look. Mode kan være med til at gøre en begivenhed mindeværdig. Vi ved, at vi kvinder bruger enormt meget tid på at tænke over, hvad vi skal have på, hvad enten det er til hverdag, fest, arbejde eller ferie. For at gøre hverdagen lidt nemmere og mere interessant, kommer vi her på siden med modeinspiration til enhver anledning. Vi kigger blandt andet på klassiske basis items, som man ikke kan leve foruden, sæsonens musthave accessories samt de hotteste og mest populære styles, som med sikkerhed vil være en ny favorit i garderoben.
Du kan med sikkerhed finde din næste modeinspiration her og således sikre dig at være modebevidst året rundt. Samtidig kan du også finde hjælp til diverse modekriser med vores skræddersyede modeartikler samt guides og tips på alt fra tøjvask til de rigtige størrelser.

Mode er mere end bare tøj. Mode er et socialt, unikt fænomen, der afspejler tidens tendens, og tøjet er redskabet, der hjælper os med at udtrykke vores egen personlige stil. Helt grundlæggende klæder vi os i forhold til, hvem, vi selv synes, vi er eller gerne vil være. Vi identificerer os med tidens trends og tendenser og adapterer stilarter, for at kunne udtrykke lige netop den vi er.

Hos Sinnerup ønsker vi, at alle har mulighed for at udtrykke deres helt egen personlige stil. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af moderigtigt tøj, der både omfavner modens idealer og samtidig udfordrer dem. Alle brands er håndplukket af vores fantastiske modeteam - ligeledes er styles og trends fra de forskellige brands nøje udvalgt, så vi kan tilbyde et bredt og sammenhængende sortimentet til den modebevidste kvinde. Der er kredset om blandt andet designdetaljerne, materialerne, kvaliteten og vi har sikret, at der er tøj i forskellige prisklasser.

Modebevidst året rundt


Med de fire årstider, der hvert år går sin gang og et konstant skiftende vejr oveni, har vi kvinder behov for et omfattende klædeskab, der opfylder alle tænkelige og utænkelige scenarier. Vi er her for at hjælpe dig med at finde lige netop det, du står og mangler eller ikke mangler, men bare eje. Vi ønsker at få din indre fashionista frem i lyset, gøre hende nysgerrig på de seneste trends, så du kan finde, opdatere eller udvide din egen personlige stil og stemme – hvem ved, måske skaber du den næste trend.

Brug og behold-kultur


Vi fokuserer også på at have kvalitetsprodukter, så du i mange år kan få glæde af dit tøj, og så brug og smid væk-kulturen står til skamme. Her kan du finde tøj, der kan kombineres med den næste trend, så det ikke blot ligger i skabet og blive glemt. Tøj skal nydes og bruges, og vi kæmper for, at det ikke får en udløbsdato. Her er brandet Créton især frontløber.

Prikken over i’et - accessories


Accessories bliver ofte refereret til som det ekstra touch eller prikken over i’et på et outfit – og vi er enige! Accessories kan have en stor indflydelse på et look, derfor skal det tænkes ind som alt andet. Det siges, at man ofte starter med at vælge, hvilke sko man skal have på før tøjet – dette mener vi dog kan være meget forskelligt fra person til person. Men en ting er sikkert, accessories er et must-have og kan make or break et look.