Knager

Knager er vægophæng, som hovedsageligt bruges til at hænge tøj, viskestykker eller håndklæder på. En enkelt knage består ofte af en lille krog eller knop enten i metal, træ eller plast. En knagerække består af flere knager på samme vægophæng. Knagerne sidder på række, deraf navnet knagerække. Knager og knagerækker findes i mange forskellige design og stilarter.

Knager og knagerækker i stilfuldt design

Når du skal tage stilling til, hvordan du vil indrette hjemmet med hensyn til praktiske funktioner som for eksempel ophængning af tøj, lyder det måske lidt kedeligt. Men knager behøver ikke at være uinspirerende. Vores flotte udvalg af knager og knagerækker er alle lavet i stilfulde design, som hjælper dig med at indrette dit hjem ned til mindste detalje.

Knager til alle rum og behov

Vi benytter til daglig knager i mange rum i huset. Hvad end du skal bruge knager i entreen, køkkenet, badeværelset, soveværelset eller noget helt femte, har vi knager til formålet. Du kan hænge en enkelt knage eller flere knager sammen alt efter behov. Det praktiske ved enkelt knager er, at de ikke fylder meget og kan hænges, alt efter hvordan resten af boligen er indrettet. Dermed maksimeres brugen af pladsen i rummet. Knager kan hænges på række, men du kan også tage en mere legende og dekorativ tilgang ved at hænge knagerne forskudt.

Knager kommer i mange forskellige udformninger og materialer. I vores store sortiment hos Sinnerup kan du finde knager designet som krog, knager designet som knop eller til knager i metal, træ eller plast, så vil du helt sikkert kunne finde en knage i vores udvalg, som falder i din smag.

Praktiske og flotte knagerækker

Med en knagerække opfylder du de samme behov som med en enkelt knage, blot der er plads til flere jakker, håndklæder, viskestykker og lignende på det samme vægophæng. På den måde slipper du for besværet med at hænge adskillige knager op og kan nøjes med den ene knagerække.

Hos Sinnerup kan du også finde knagerækker med hylder. Disse er specielt praktiske, da man ofte har behov for opbevaringsplads til tilbehør samlet ét sted. I entreen er det for eksempel rart at have hue, halstørklæde og vanter lige ved hånden, når man tager sin jakke på. Hylden kan også bruges dekorativt, ved for eksempel at sætte en plante derpå og dermed give rummet mere liv.