Knager

Knager, knagerækker og stumtjenere er uundværlige i indretningen. De tager nemlig imod dit overtøj, når du kommer hjem, viskestykker i køkkenet og håndklæderne på badeværelset. Det er derfor en god idé at vælge nogle knager, der passer ind i din indretning, så du får det bedste ud af dine knager.

Hvorfor indrette med knager, stumtjener og knagerækker?

Leder du efter den helt rigtige knage? Hos Sinnerup tilbyder vi alverdens knager, knagerækker og stumtjenere i alle mulige farver, former og materialer. Tag derfor et kig i vores kategorier og vælg farve, pris, materiale og mærke og bliv inspireret af vores store knage udvalg.

Knager, knagerækker og stumtjenere gør livet lettere. Vi bruger dem så mange steder: i entréen, på badeværelset, i køkkenet og mange andre steder. De holder styr på frakkerne, håndklæderne og viskestykkerne, så de altid er lige ved hånden. Men knager behøver ikke kun at være praktiske, de kan nemlig også være dekorative og æstetiske at have i hjemmet. Derfor har vi knage, stumtjenere og knagerækker i alle mulige farver, materialer og former, der passer til alle typer hjem: Det moderne, det enkle og det klassiske hjem. Du kan altså være sikker på at finde noget, der passer lige ind i dit hjem.

Knager til store rum


Er du så heldig at have store luftige rum, kan du tillade dig at vælge knager, der fylder lidt mere på væggen. Har du en større entré kan det være en idé at benytte en stumtjener eller en knagerække. Disse muligheder tager mere plads i rummet og gør det let for dig, at komme til dine frakker, jakker og halstørklæder. Du kan også være opfindsom og selv lave din egen moderne knagerække med bøjler eller kroge. Det giver et fedt udtryk, der tillader at du kan fremvise dine frakker, kjoler og skjorter samtidig med, at de ikke krøller. På den måde bliver din knagerække en dekoration i sig selv.

Knager til små rum


Har du derimod et mindre rum, er det en fordel at bruge knager, da de ikke optager for meget plads på væggen. På den måde sørger du for, at dit hjem ser større ud. Hvis din entré er lille, er det derfor ikke en god idé at indrette med en stumtjener, da den larmer for meget og tager alt for meget plads. Hæng derfor en smal knagerække eller nogle knager på væggen. Du kan lege med udtrykket og selv bestemme form, materiale og farve. Hvis du ønsker endnu mere plads, er det dog en god idé at vælge nogle lyse knager eller knagerække, da det åbner rummet op og giver endnu mere luft til entréen, der i forvejen ikke er det største rum.


Knager i alle farver


Hos Sinnerup tilbyder vi en helt masse knager i en helt masse skønne farver. Det giver dig mulighed for at lege med udtrykket og vælge lige den farve, der passer ind på badeværelset, i køkkenet eller i entreen. Farverige knager er især praktisk at have på børneværelset, hvor de kan stå i regnbuens farver og holde orden på legeværelset. Klæd ud tøj, legetøj og rygsæk kan hænge på de farverige knager og stå klar til at blive revet ned og blive brugt.

knager i alle materialer


Vi elsker, at der er frihed til selv at vælge sine knager. Derfor kan du vælge knager, knagerækker og stumtjenere i mange forskellige materialer. Vi tilbyder knager i træ, metal, recycled læder, keramik, sten og porcelæn, så du kan få lige præcis det udtryk, som du ønsker. Er du til en moderne stil er knager i recycled læder et godt bud, hvorimod hvis du er mere til den klassiske stil er metalknager i guld eller lyse farver et godt bud.