Dækkeservietter

Pas godt på dit bord og opgradér din borddækning med praktiske og smukke dækkeservietter. Både farver, faconer og materialer er mange, og du finder dækkeservietter til såvel den klassiske borddækning som til familiens mindste medlemmer. Skab et roligt udtryk med ens dækkeservietter eller kombinér på kryds og tværs, som du har lyst til.

Flotte dækkeservietter hos Sinnerup

Dækkeservietter er både praktiske og æstetiske. De mange flotte farver, former og materialer fuldender den smukke bordopdækning. Men dækkeservietter beskytter også bordet, så du kan undgå pletter og mærker fra mad og vand. Hvad end du skal bruge store eller små dækkeservietter, er det vigtigt at vælge de helt rigtige, der både beskytter og pynter dit bord.

Firkantede, ovale og runde dækkeservietter

Hos Sinnerup tilbyder vi massevis af flotte dækkeservietter i alle farver, former og materialer, så du kan skabe dit helt eget udtryk til anretningen. Hvad end du skal bruge ovale, firkantede eller runde dækkeservietter, så kan du finde det, du mangler i vores brede sortiment. Gå på opdagelse i det store univers og find lige præcis dem, der passer godt ind i din stil og ligger smukt på spisebordet.

Dækkeservietter i lækre materialer

Vi tilbyder dækkeservietter i læder og recycled læder, filt, gummi, plast og meget mere. Men hvilken type dækkeserviet skal du vælge? Det kan være svært at overskue, hvilken dækkeserviet, som passer til dine behov. Derfor kan du her læse lidt mere om, hvilke materialer de enkelte dækkeservietter er fremstillet af.

Dækkeservietter i læder

Genanvendt læder er et materiale, som er blevet fremstillet af overskudslæder fra produktion af møbler, tasker og sko. Det overskydende materiale indsamles, hvorefter det gøres til bitte små stykker og til slut presses med naturgummi. Denne fremstilling efterlader unikke og mønstrede strukturer på overfladen, som fremhæver det bæredygtige materiale. Det endelige resultat består af 80 % læder og 20 % naturgummi, som er vandafvisende, slidstærkt og nemt at gøre rent. Se vores store udvalg af læderdækkeservietter.

Filt

Filt er et stykke tekstil, som er fremstillet af kartet uld. Uld er ikke kun skånsomt, det er fra naturens side også vandafvisende. Du kan derfor sagtens bruge filt som dækkeserviet uden at bekymre dig om at spilde drikkevarer eller lignende herpå. Dækkeservietter i filt giver en varm og hyggelig stemning ved middagsbordet. Se vores flotte udvalg af filtdækkeservietter.

Gummi

Gummidækkeservietter er fremstillet af den samme type gummi, som man også benytter til skosåler. De er derfor enormt slidstærke og kan holde til at blive brugt over lang tid. Funktionaliteten tager dog ikke noget af udseendet, da dækkeservietterne er skønne at pynte bordet med. Se vores gode udvalg af gummidækkeservietter.

Plast

Dækkeservietter i plast fås i mange forskellige farver og sjove design. Har du børn, kunne en dækkeserviet med Mumi være det hit, der får spaghettien til at glide ned. De er lette at rengøre og er velegnet ved måltider, men egner sig for eksempel også som underlag, når de små skal tegne og male. Se vores sjove udvalg af plastikdækkeservietter