Entré

Mangler du orden i din entré eller bare noget nyt, der kan pifte det gamle look op? Vi har samlet alt fra stumtjenere til knager og entrémøbler her. Mon ikke der findes noget, der kan friste, og som passer til netop din entré og stil?
Giv dine gæster et godt førstehåndsindtryk og skab en hjemlig stemning i din entré. Entreen er det første rum man møder når man træder ind, det er her den røde tråd i hjemmet skal starte. Det er vigtigt at indrette sin entré stilren og med en god atmosfære så man føler sig velkommen når man træder indenfor. Du kan finde mere inspiration og tips til indretningen af din entré her.

En entré findes ofte i specielle former og kan her give udfordringer i forbindelse med indretningen.
Men mulighederne er mange og der kan med sikkerhed skabes en entre som føles indbydende og varm ved velkomst. Sinnerup har et stort udvalgt af knager, knagerækker, opbevaring, bænke og vaser til dekoration.

Har du meget plads i din entré og problemer med at fylde den ud på en behagelig måde. Så kan en bænk eller en lænestol være med til at give en hjemlig følelse, og her er der mulighed for at sidde ned når fodtøjet skal bindes. Et større møbel i entreen vil tilføje hygge og en særlig velkomst, det er vigtigt at møblet viser din stil og herved giver dine gæster en fornemmelse af hvem de besøger.

Brug gerne væggene til dekorative knager, billeder eller plakater. Den ene væg kan med fordel pyntes med et smukt spejl. Spejlet vil være med til at åbne entreen og skabe mere lys, men også give dig selv muligheden for et sidste kig inden du går hjemmefra.

Det er godt at tænke praktisk når man skal indrette sin entré.
Ofte findes der mange elementer man gerne vil have opbevaret, her kan det være en god idé at finde entrémøbler med rum. Det er også en mulighed at bruge hylder og reoler, disse kan pyntes med pæne opbevaringskasser.

Brug gerne hylderne og reolerne til at være kreativ, skab personlighed og charme ved at dekorer dem med personlige genstande eller vaser med blomster.  

Tip: Brug gerne alle flader til at placere lysestager eller figurer. Tilføj liv og stemning til entreen ved at fylde vaserne med blomster. Skab en hyggelig stemning og varm stemning ved at bruge forskellige farver.