Outdoor

Skab dine egne smukke oaser i haven, på terrassen eller altanen. Her finder alt til dit udeliv.

Udendørs indretning

Velkommen til Sinnerups Outdoor kollektion. Udforsk vores udvalg af funktionelt og stilfuldt outdoor-udstyr til din have, terrasse og altan. Vores sortiment omfatter alt, hvad du behøver for at skabe uforglemmelige øjeblikke udendørs.

Opdag vores brede udvalg af outdoor tekstiler, herunder solide og komfortable tæpper, hyggelige puder og farverige havemøblerbetræk, der tilføjer personlighed til din udendørs oase. Vores strandtasker kombinerer stil og funktionalitet, så du kan nyde strandturen med alt, hvad du har brug for lige ved hånden.

Skab den perfekte stemning med vores udvalg af outdoor belysning, herunder solcellelamper, lanterner og LED-lys, der skaber en hyggelig atmosfære efter solnedgang. Vores havemøbler spænder fra elegante borde og stole til komfortable loungesæt, der inviterer til afslapning og samvær udendørs.

Hold dig hydreret med vores outdoor drikkedunke i smarte designs og praktisk madopbevaring til dine udendørsarrangementer. Tilføj et strejf af elegance til dine outdoor drinks med vores drinkstilbehør, herunder isterningbakker, cocktailglas og cocktailshakers.

Udforsk vores sortiment nu og skab en indbydende og behagelig outdoor oplevelse på din have, terrasse eller altan med Sinnerups Outdoor kollektion.


Udendørs livsstil
Når de lyse nætter er over os og det varme vejr øger lysten til at komme ud, er det fantastisk at tilbringe tid udendørs i haven, på terrassen eller på altanen. I sommerhalvåret vil du helt automatisk tilbringe mange flere timer med venner og familie udendørs. Med den rigtige udendørs indretning kan du skabe en hyggelig stemning, som indbyder til mange skønne timer.

Havemøbler til terrassen, altanen og haven
I Sinnerup har vi et stort udvalg af interiør til haven, så du kan skabe en komfortabel og hyggelig udendørs indretning, der passer til dig. Havemøbler er altafgørende for, at udearealet bliver udnyttet bedst muligt. Nogle behagelige havestole, et godt havebord og en hængekøje kan gøre underværker for en hyggelig aften med vennerne eller familien.

Boligtekstiler til din udendørs indretning
Bløde, varme plaider, puder og hynder er altafgørende for, at du har lyst til at opholde dig i haven i mange timer. Vælg nogle bløde siddehynder til dine havemøbler og øg komforten på dine stole, så I kan sidde langt ud på aftenen og nyde den friske luft. Plaider er også vigtige at inddrage i sin udendørs indretning.

Udendørs belysning
Den rette belysning er med til at skabe en hyggelig atmosfære i haven, så dig og dine gæster kan fortsætte med at nyde de lune sommeraftener, når solen går ned. Pynt op med lanterner på bordet, trappen eller fliserne og lad lysets skær sprede en hyggelig stemning. Du kan også benytte lyskæder for at sætte en særlig stemning. Hæng lyskæder på altanen eller på terrassen, som kan efterlade en varmt skær, når du nyder de sene aftentimer udendørs.