Hylder

Det kan nogen gange være svært altid at få plads til det hele. Men med smukke hylder kan du skabe fine dekorationer med dine pynteting eller skabe en flot opbevaringsplads på dine vægge i hjemmet. Her på siden har vi samlet Sinnerups store udvalg af hylder i mange forskellige afskygninger.

Hylder til alle hjemmets rum

Leder du efter nogle flotte hylder i god kvalitet til en pris du har råd til? Så er du landet det helt rigtige sted, da vi hos Sinnerup tilbyder hylder i alle materialer, former og farver. Tag et kig i vores mange kategorier og vælg farve, materiale, mærke og pris.

I Sinnerup tilbyder vi både almindelige hylder, men også svævehylder og væghylder, der hver især har sine fordele og ulemper, når det kommer til optimal opbevaring af dine bøger, vaser og brugskunst.  

Hvorfor er det godt at have hylder?


Hylder er noget af det mest praktiske at indrette med i hjemmet. Det giver nemlig rummet en helt masse dybde og personlighed. Hylder bryder med de nøgne vægge og giver noget spil i boligen, da du har mulighed for at sætte et personligt præg på væggen. Du kan fx lave en billedhylde med fotos af dem, som du elsker eller med nogle smukke plakater i rammer. Du kan med andre ord fremhæve dine yndlingsting ved at placere dem på en hylde og give dem en fremhævende plads i rummet. Hvis du ikke er så meget til billeder, kan du i stedet lade hylderne bære en masse friske grene og blomster i nogle smukke vaser i alverdens størrelser og farver. Du kan med fordel sætte vaser keramik, planter og bøger på de stabile hylder. Det skaber en unik dekoration, som du let kan ændre ved at flytte rundt og sætte nye ting på hylderne. Det giver hjemmet et spændende udtryk, da der sker noget andet på væggene.

Hylder er også fantastiske, når det kommer til at markere årstiderne. Det giver nemlig god plads til at udskifte nipsting og pynte de mange hylder med en masse farver og pynt, der kendetegner måneden. Det giver dig rig mulighed for at lege med udtrykket i hjemmet, da du hurtigt kan sætte en stemning med et par friske forårsgrene, julepynt eller påskeæg. Dette betyder, at det ikke kommer til at se rodet ud hjemme hos dig, når du pynter op til jul eller påske. Der er nemlig godt styr på pyntet på hylderne. Hylder holder altså orden i dit hjem, de skaber overblik og efterlader en masse plads til at indrette på. Du undgår dermed rod, når du har hylder, for du kan sætte alverdens ting, der ellers ville rode, på dem.

Hæng hylderne op


Find ud af, hvor hylden skal hænge. Vælg det helt rigtige sted.
Du skal nu afgøre, om væggen kan bære din hylde. Det gør du ved at banke på væggen. Er væggen tynd eller robust?
Hylderne skal nu hænges lige med et vaterpas og tommestok. Du markerer med en blyant, når hylden hænger lige.
Du er nu kommet til det sjove. Du skal bore hullerne! Husk at sætte rawplugs i, men vær forsigtig, så væggen ikke tager skade.
Du skal nu skrue hylderne fast!

Vælg de rigtige hylder


Er du i tvivl om, hvilke hylder du skal vælge, kan det være en god idé at tænke over, hvad for et rum du har. Er dine rum store eller små? Har du mange lige vægge eller derimod skråvægge? Er din indretning lys eller mørk? Hvilke materialer dominerer i din indretning? Er du et rodehovede eller minimalistisk? Det er alt sammen spørgsmål, du kan stille dig selv, inden du tager en beslutning om, hvad for nogle hylder, du ønsker at indrette med.

Hylder til store rum


Når det kommer til store rum, er det en god idé at vælge væghylder. Her er hyldeknægtene nemlig tydelige, og de syner derfor af mere. Dette gøre, at de bryder med de hvide vægge og bliver en smuk dekoration i hjemmet i sig selv. Hylderne har også en større bæreevne, da hyldeknægtene gør det muligt at bære tunge ting. Væghylder er altså et godt valg, hvis du har store rum. Derudover kan du skabe lige præcis det udtryk, som du har lyst til, da du selv kan vælge, hvilke hyldeknægte, der passer ind i dit hjem.

Hylder til små rum


Det er altid en god idé at indrette med hylder, når man bor i en mindre bolig. De skaber nemlig orden, luft og plads, så du ikke har alverdens ting til at optage en masse gulvplads.

Når det kommer til de små rum og en lidt mindre bolig, kan det være en god idé at indrette med svævehylder. Svævehylder tager nemlig meget mindre plads, da de har et let og luftigt udtryk over sig, da hyldeknægtene ikke er synlige. Hylden ser altså mindre ud, hvilket er godt, hvis du ønsker at skabe en illusion om et større rum, og så kan de også bruges på skråvægge. Du åbner altså hjemmet op med svævehylder. Dog har de en mindre bæreevne end væghylder har, og de kan derfor ikke bære en helt masse tunge sager.

Svævehylder er altså opladte, hvis du ønsker en enkel og minimalistisk stil, og så passer de ind i hjemmets mange rum: entreen, køkkenet, badeværelset og kontoret. De kan bruge svævehylder alle stedet!