Aktuelle jobs hos Sinnerup

Kunden kan mærke det, når hjertet er med. Har du dit med? For så er et job hos Sinnerup lige noget for dig. Her kan du gennem passioneret, personligt salg og service eller din interesse for boligindretning gøre en stor forskel for vores kunder, der besøger vores butikker eller webshop for at blive inspireret.

Et inspirerende livsstilsunivers
Livsstil, kvalitet og design er de tre ord, der kendetegner vores livsstilsunivers og har gjort det, siden Poul Sinnerup åbnede sin første butik i Holstebro i 1971. Der er siden kommet mange flere Sinnerup butikker til, da der i dag findes 13 butikker fordelt i Danmark og Tyskland, og det har kun gjort vores interesse for boligindretning, mode og trends større.
Selvom det nu er 50 år siden, at den første butik åbnede, er konceptet stadig det samme. Vi ønsker nemlig at inspirere og tilbyde de bedste produkter indenfor design, køkken, mode og bolig.

Vil du med på vores rejse?
Hos Sinnerup leder vi altid efter nye, spændende kolleger, der brænder ligeså meget for livsstil, som vi gør, og selvom vi sidder i forskellige butikker og afdelinger, er vi alle en del af et stort fællesskab. Vi løfter og støtter hinandens kreative ideer og hjælper hinanden med at udvikle vores mode-, bolig- og livsstilsunivers. Her er vi nemlig en del af et stort team: Sinnerup.

Opret en jobagent
Om du ønsker at blive en del af vores butikker, webshop eller hovedkontor, skal du holde øje med denne side. Vi modtager kun ansøgninger sendt via vores ansøgningssystem på vores opslåede stillinger, så henvendelser på mail vil blive slettet. Du kan med fordel oprette en jobagent, så du får besked, når din drømmestilling bliver opslået.