Bolig & Livsstil

Hos Sinnerup finder du landets mest spændende udvalg af boligindretning og design. Uanset hvilken stil du foretrækker, er vi sikre på, at vi har et udvalg, der kan pryde dit hjem og garderobe. Vi udvider hele tiden vores sortiment med henblik på at være STEDET at finde inspiration til boligen og garderoben.
vaser
Plaider tapper
Inspirations gaver
Puder

Bolig & Livsstil

Et hjem er der, hvor man kan læne sig tilbage og være helt sig selv. Hos Sinnerup mener vi, at alle har ret til at skabe det hjem, de ønsker. Derfor indkøber vi store sortimenter af  ting til hjemmet og garderoben, så vi kan tilbyde dig, og alle vores andre skønne kunder, muligheden for billig boligindretning og stadig holde kvaliteten af vores sortiment i top, samt et bredt udvalg af moderigtigt tøj. Vi ved om nogen, at det kan være svært at blive ved med at forny sig. Vi går alle med ønsker og idéer til hvordan vores boligindretning skal være, men indimellem er det svært at finde tiden til at udleve sine boligindretnings idéer. Derfor har vi med Sinnerup.dk skabt et univers af drømme og inspiration, som gør det muligt for dig at gå på opdagelse i en verden af spændende boligindretning og bolig design - hjemme fra din sofa. Så nu kan du i ro og mag finde en stille krog, smække fødderne op og gå på opdagelse i vores univers af moderne boligindretning. Uanset om du er til den klassiske stil, retro - eller moderne living, så har vi arbejdet benhårdt på at finde et udvalg, vi håber der vil interessere dig.

Trænger din bolig til fornyelse? Her kan du finde indretningstips og inspiration til indretningen af din bolig.

Bolig indretning - til hvem?


Dig - that’s who :) Men vi ved at et stort og inspirerende udvalg ikke er nok. Du er vores vigtigste kunde. Sådan skal vores tankegang være hver gang, at en ny kunde træder ind af døren. Derfor vil vi gå meget langt for at hjælpe dig med at finde netop det, du søger eller svare på dine spørgsmål om stort og småt. Uanset hvilke overvejelser der måtte trænge sig på, så står vi klar med en hjælpende hånd. Så tøv ikke med at kontakte os enten her i shoppen eller i en af vores mange butikker landet over.  

Bolig indretning fra tidens største


Hos Sinnerup finder du altid et kæmpe udvalg af designs  fra førende producenten. Men vi har også plads til de nye og de små brugskunstnere. Der skal være noget for enhver smag - OG netop smagen er vanvittigt forskellig fra kunde til kunde. Derfor gør vi meget for at finde tips til boligen fra et hav af forskellige producenter og designere, så du får muligheden for at sammensætte dit hjem, som du vil. Det er din opgave at finde den indretning, der falder i din smag - MEN det er vores opgave at have udvalget klar til dig.

Sinnerups brandunivers


Hos Sinnerup tilbyder vi masser af lækre styles til garderoben fra blandt andet Créton, Just Female, Vila, Object, Second Female, Soft Rebels og Nümph. Derudover kan du også finde et bredt sortiment af accessories blandt andet unikke smykker fra Silke Renée, Arne Jacobsen og Pilgrim, sko fra Philip Hog, Toral og Tretorn samt meget meget mere.