Handelsbetingelser

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som vi tilbyder.
Vi har valgt at samle alle tekster på én side, så du kan printe dem samlet ud.

- INDLEDNING
- BESTILLING OG BETALING
- KVITTERING FOR MODTAGELSE AF BESTILLING OG ORDREBEKRÆFTELSE
- LEVERING
- 14 DAGES FORTRYDELSESRET
- RETURNERING
- REKLAMATION - HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN
- PERSONDATAPOLITIK
- DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
- VORES FYSISKE BUTIKKER

Indledning

www.sinnerup.dk ejes og drives af Sinnerup A/S, CVR.nr. 67 43 06 11 og drives fra:

Sinnerup
Clemensbro 2
8000 Århus C
Tlf.nr. 36965252 i tidsrummet kl 10-15
E-mail: web@sinnerup.dk

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.sinnerup.dk til levering i Danmark,
dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

Bestilling og betaling

www.sinnerup.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske,
at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

For at handle på www.sinnerup.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt betalingskort,
som vi kan acceptere. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer,
hvis du har din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

På Sinnerup.dk kan der betales med:

- Dankort
- Visa Dankort
- Visa Electron
- MasterCard, Visa, Maestro, JBS, Diners og American Express

Der tages IKKE gebyr ved betaling på Sinnerup.dk. Beløbet hæves først når varen afsendes.

Gavekort købt i vores fysiske butikker kan ikke anvendes på webshoppen.

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i "indkøbskurven". Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet
rette i indholdet af indkøbskurven, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for de valgte varer.

Eventuelt ekstra betalinger for eksempel fragt vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til at betale.

Når du er klar til at bestille, og indkøbskurven ser ud som den skal, vælger du leveringsform og klikker på "næste",
hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., læser handelsbetingelserne før du vælger betalingsform.

Du kan ændre i din indkøbskurv helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykker på "betaling".

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på:
web@sinnerup.dk eller telefon +4536965252 i tidsrummet kl. 10.00 - 15.00

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Kvittering for modtagelser af bestilling og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling pr. e-mail.
Der er imidlertid først indgået en købsaftale, når du modtager en ordrebekræftelse fra os.

Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Levering

Vi bruger Post Danmark og Danske Fragtmænd til at levere vores varer.
Vi har valgt disse to firmaer, da vi har målt os frem til, at de laver færrest fejl.
Hos Sinnerup tror vi ikke kun på billig og sikker levering -  det skal også være fleksibelt for vores kunder.
Derfor har vi forskellige leveringstyper, så du kan vælge netop det, som passer dig bedst:

Priserne på fragt (gælder IKKE Grønland, Færøerne, udlandet og møbler)

Leveret på erhvervsadresse kr. 40,- - gratis ved køb over kr. 499,-
Leveret på privatadresse kr. 50,- - gratis ved køb over kr. 499,-
Leveret i Pakkeshop kr. 40,- - gratis ved køb over kr. 499,-
Vi leverer indenfor 3-5 hverdage, hvis ikke andet er aftalt.

Levering af møbler
Ved køb af møbler koster fragten fra kr. 100,- ( se prisen ved bestilling af varen.)
Ved levering af møbler er det muligt selv at ønske en bestemt leveringsdag, dog minimum 5 dage efter bestilling.
Det er vigtigt, at du er hjemme i det tidsrum, du har valgt levering af dine varer. Hvis du ikke er hjemme,
når fragtmanden kommer, skal du betale for, at vi leverer dine varer igen. Fragtmanden leverer varerne på det
sted på leveringsadressen, som du har valgt (dog kun ved hoveddøren ved etageejendomme).
Levering sker på alle hverdage mellem kl. 08 - 16 og inkludere IKKE opbæring.

Du kan også vælge at afhente dine møbler på vores lager i Virklund ved Silkeborg,
eller på vores lager i Harrislee, Tyskland. Dette vælges også under bestillingen.

Afhentning i butikker
Hvis du ønsker at afhente møbler i en af vores butikker, tages der direkte kontakt til den ønskede butik.
Så bestiller de møblerne hjem til dig og kontakter dig, når dine møbler er klar til afhentning.

14 dages fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse,
når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives per mail til:  web@sinnerup.dk, eller telefon:  +45 36 96 52 52 i tiden mandag - fredag kl. 10-15,
eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på,
at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen, uden du inden dette sker har givet os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Hvis du ønsker at fortryde købet, skal varen tilbageleveres til enten webshoppens adresse;

Sinnerup
Sankt Clemens Torv 10
8000 Århus C

eller i en hvilken som helst fysisk Sinnerup butik.


Ønskes varerne returneret står du selv for betaling af returfragten. Beløbet for returfragten trækkes fra samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du eksempelvis betalt med betalingskort, trækkes beløbet på det betalingskort, du brugte ved købet af den/de varer, som du ønsker at returnere.


Returnering på møbler
Der ydes 14 dages returret på møbler fra den dato du modtager varen. Returneringen skal ske i en Sinnerup butik
eller ved at kontakte os på 36 96 52 21 i tidsrummet 10.00- 15.00 for at aftale nærmere.
Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til Sinnerup.

OBS. Du skal være yderst forsigtig, når du samler eller adskiller dine møbler.
Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, vil evt. skade/slid på produktet betyde en værdiforringelse
af varen, og kan medføre at du kun får en mindre del eller intet af købesummen retur.


Undtaget for returretten er dog:
-          Specialbestilte møbler
-          Møbler købt som beset til nedsat pris.
Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varen er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varen,
indtil vi modtager denne. Gem derfor postkvittering, samt evt. track&trace nummer.

Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, eller ikke henter den rettidigt,
vil den blive sendt retur til os og returfragtomkostningerne vil blive fratrukket det krediterede beløb.

Dokumentation for dit køb samt returformular

Du skal vedlægge en kopi af fakturaen af dit køb, som du modtog sammen med varen. Derudover vil det fremme
ekspeditionen, såfremt du vedlægger en udfyldt returseddel som også medfølger varen.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt os for varen ved købet.
(se "bemærk" nedenfor) Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.
Har du eksempelvis betalt med kort, tilbageføres beløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Bemærk
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker hvis varens værdi er forringet, fordi:
- Du reelt har taget varen i brug,
- Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
- Du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varernes art,
  egenskaber og den måde som de fungerer på,
- Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering mm.

Du må gerne besigtige og prøve varen, i samme omfang som i et prøverum eller en butik.
Du hæfter for værdiforringelsen udover almindelig besigtigelse og afprøvning.
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering,
end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Reklamation - hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder at du enten kan få en mangelfuld vare repareret,
ombyttet, pengene tilbage (i tilfælde af at varen returneres til sælger) eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug
af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Du skal kontakte os indenfor "rimelig tid"

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt.
Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til web@sinnerup.dk eller telefonisk på 36965252.
Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.
Når du returnerer varen bedes du samtidig, så detaljeret som muligt, oplyse, hvad problemet er.

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur ti los.
I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen
efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til kr. 500,- for undersøgelse af varen.
Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varen
indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysninger om fragtomkostninger samt track&trace nummer.

Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til web@sinnerup.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:  
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.
En af betingelserne er, at du skal have rettet henvendelse til den erhvervsdrivende, inden du går videre med sagen.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant,
hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Persondatapolitik

Når du handler via Sinnerup.dk´s hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og
e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven.
Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, 
og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til Sinnerup.dk, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel
krypteres symmetrisk med en 128 bits stærk kryptering. Sinnerup.dk er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst
forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne alarmsystemer. Sinnerup.dk opbevarer som foreskrevet
i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Vores server registrer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for at vi kan optimere
vores web-service der, hvor brugen er størst.

Cookies
Ved at benytte www.sinnerup.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din
computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Lovvalg og værneting.
Køb af varer på www.sinnerup.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: 
- navn 
- adresse 
- telefonnummer 
- e-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Sinnerup.com og opbevares i 5 år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke,
således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. 

Indehaveren af Sinnerup har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysningerne afgivet til Sinnerup.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret hos Sinnerup.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter 
persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sinnerup.com via e-mail: web@sinnerup.dk.

Vores fysiske butikker

Vi gør opmærksom på, at du ikke kan forvente at finde alle varerne på hjemmesiden, som i vores fysiske butikker.
Er du i tvivl, så kontakt os på web@sinnerup.dk eller 36 96 52 52 i tidsrummet kl. 10.00-15.00.