Badeværelse

Bade wellness
haandklaeder
Flet interior
Nova serie

Wellness

Nogle gange er det de mindste detaljer, der kan få badeværelset til at føles nyt og friskt. Efter et bad vil du sætte pris på nye, lækre håndklæder, og det vil måske overraske dig, hvilken forskel det kan gøre, at toiletspanden og tandbørstekruset matcher.

Mangler du inspiration til indretningen af dit badeværelse? Vi har samlet det bedste inden for badeværelses inspiration, så lad dig inspirere til en lækker badeværelses indretning, hvor de små detaljer kan være afgørende.

Gå på opdagelse i vores mange brands, og lækre produkter i forskellige farver, mønstre og materialer. Find inspiration til hvordan du nemt med et par simple produkter, kan give dit badeværelse en helt ny stemning.
Skab den hyggelige stemning med farverne blå, turkis og grøn. Brug dine farvede håndklæder som en del af indretningen på dit badeværelse. Find eventuelt en træstige, hylde eller håndklædeholder til at give en praktisk og flot opbevaring af dine håndklæder.

Er din badeværelses indretning lidt for grå og kedelig at kigge på? Find sæbedispenser, tandbørstekrus, toiletbørste og skraldespand i varme og bløde farver som; nude/rosa, lys blå og lys grøn, som kan være med til at varme dit badeværelse op. Bryd de rene linjer med et mønstret badeforhæng eller måske en badserie i det tidløse terrazzo mønster. Du kan finde mere inspiration og tips til fornyelse af badeværelset her.

Når du skal finde smarte opbevaringsløsninger, kan du med fordel inddrage forskellige materialer. Find krukker, krus og bakker i Marmor, terrazzo, messing og keramik. Hold orden i din make-up med smukke opbevaringsæsker, beholdere og organizere i akryl.