Makeup spejle

Er du også træt af, at stå og hænge ind over vasken på badeværelset, når du skal lægge makeup? Dette er et makeup spejl en rigtig god løsning på. De har nemlig fod, så du kan sætte dig hvor som helst og lige der hvor lyset er bedst, når du skal lægge din makeup.

Spejle til at makeup

Hos Sinnerup har vi et stort udvalg af superfine makeup spejle, så du kan finde et makeup spejl, der falder i lige netop din smag og som kan dække dine behov. Vores makeup spejle har mange funktioner, find blandt andet spejle med zoom, vippefunktion eller som er supernemt, at tage med. Vi har et makeup spejl, som passer til dig og dine behov. Vores makeup spejle kan pynte på badeværelset og stå fremme eller det kan gemmes væk når du ikke bruger det mere.

Makeup spejle med lys


Vi har i vores sortiment, med makeup spejle også et makeup spejl med lys. Så du bedre kan se din makeup i et naturligt lys, hvis ikke det lys du allerede har på dit badeværelse kan give et naturligt lys. Vi har også et lille spejl, hvor du også kan opbevare de smykker som du går mest med. Spejlet et lille, så du kan tage det med i din håndtaske, eller når du er på farten og har brug for er makeup spejl. Så er vores lille spejl fra Sinnerups eget mærke helt perfekt, til at have med i tasken.