Sinnerup B2B

Reolerstolemøblerstelspisebordsstole

Velkommen til Sinnerup B2B.Står I og skal flytte jeres virksomhed til nye lokaler, og ønsker nye, lækre og inspirerende rammer? Eller ønsker I blot fornyelse af jeres eksisterende rammer, der svarer til tidens indretnings trends? Så er vores B2B afdeling klar til at hjælpe med at opfylde jeres indretnings drømme i jeres virksomhed.

Vi har allerede erfaring med et bredt spektre af brancher som udstillingshuse, udstillingslejligheder, køkkenfirmaer, konferencer, hoteller, cafeer, Restauranter, institutioner, kontorer, idrætsforeninger og lignende.

Hos Sinnerup har vi et stort udvalg af smukke møbler, der altid afspejler tidens farver, former og materialer. Vores mange indretnings muligheder er alle målrettet den moderne og interiørinteresserede forbruger.  Vi har et bredt spektre af møbelserier under vores eget mærke "Furniture by Sinnerup", hvor vi tilbyder møbler i en moderne og nordisk stil med charmerende detaljer, der alle har det til fælles, at de er af høj kvalitet,  i smukke materialer og dansk design.Er du i tvivl om, hvilke møbler der passer bedst til jeres virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os.  Her kan du altid få en 100% uforpligtende snak om, hvilke møbler der harmonerer bedst i forhold til jeres ønsker og indretning.Kontakt


SINNERUP B2B
Sankt Clemens Torv 10
8000 Aarhus C
Tlf.: 36 96 52 52
web@sinnerup.com
Få et uforpligtende tilbud - Kontakt os her