Sinnerup B2B

Velkommen til Sinnerup B2B.

Står I og skal flytte jeres virksomhed til nye lokaler, og ønsker nye, lækre og inspirerende rammer? Eller ønsker I blot fornyelse af jeres eksisterende rammer, der svarer til tidens indretnings trends? Så er vores B2B afdeling klar til at hjælpe med at opfylde jeres indretnings drømme i jeres virksomhed.

Vi har allerede erfaring med et bredt spektre af brancher som udstillingshuse, udstillingslejligheder, køkkenfirmaer, konferencer, hoteller, cafeer, Restauranter, institutioner, kontorer, idrætsforeninger og lignende.

Hos Sinnerup har vi et stort udvalg af smukke møbler, der altid afspejler tidens farver, former og materialer. Vores mange indretnings muligheder er alle målrettet den moderne og interiørinteresserede forbruger.  Vi har et bredt spektre af møbelserier under vores eget mærke "Furniture by Sinnerup", hvor vi tilbyder møbler i en moderne og nordisk stil med charmerende detaljer, der alle har det til fælles, at de er af høj kvalitet,  i smukke materialer og dansk design.

Ønsker du et simpelt og nordisk look, så vil du helt sikkert elske Alma serien.  Alma serien indeholder skriveborde samt rulleborde i minimalisktisk stil, der kan personliggøres på et hav af forskellige måder. En serie der bærer præg af god kvalitet og fair priser.

Er du mere til det rå og rustikke, så er vores Amira serie helt sikkert noget for dig. I serien finder du møbler i form af borde, reoler, hylder m.m udformet i heveatræ, også kaldet gummitræ, som netop er kendetegnet ved sit strågule ti mørkebrune udtryk med knaster.

Du kan også vælge at indrette med vores stilrene og bæredygtige rattan møbler fra vores Bali serie, som skaber et rustikt, minimalisktisk og charmerende look.

Ønsker du derimod et eksklusivt og moderne look,  så er vores Miami eller Victor serie helt klart noget for dig. Miami og Victor seriens elegante møblers organiske kurver indbyder til gode samtaler og afslapning, mens de sætter præg på indretningen med enkle og moderne detaljer.


Er du i tvivl om, hvilke møbler der passer bedst til jeres virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os.  Her kan du altid få en 100% uforpligtende snak om, hvilke møbler der harmonerer bedst i forhold til jeres ønsker og indretning.Kontakt

SINNERUP B2B
Sankt Clemens Torv 10
8000 Aarhus C

Få et uforpligtende tilbud - Kontakt os her