Lagner

Hos Sinnerup kan du finde et stort udvalg af superlækre lagner, der både pynter i soveværelset, men samtidig er de superkomfortable, at ligge på. Det er vigtigt, at tænke på komfort, når du skal vælge lagner.
Størrelser på lager:
140X200 (alm. længde)180X20090X200
HVID

Lagner

Når man skal ligge behageligt i sin seng er det vigtigt at have et godt lagen. Vi bruger mange timer i sengen hver eneste nat, her hos Sinnerup tilbyder vi boxlagner, falde og kuvertlager. Vi har helt sikkert et lagen der passer til din seng. Vores lagner er af 100% bomuld, og fås i forskellige farver og det vigtigste det for os er at de er i god kvalitet, og at du ligge behageligt på dem, nu hvor du bruger mange timer i sengen. Vores lagner fås i forskellige længder og kan alle tåle at blive vasket på 60 grader, så man dræber alle bakterierne, vi anbefaler ikke at væske lagnerne på mindre grader.

Bomuld lagner


Vi har lagner der passer til alle senge, og har et stort udvalg fra Södahl, boxlagner, flade lagner, og kuvertlagner. Vi har udvalget til dig, som ønsker nogle bestemte lagner. Vi har i forskellige farver hvid og grå, så der kan vi også opfylde det behov du må have når du mangler et lagen. Lagner skal være behagelige at ligge på, derfor har vi også kun lagner i bedste kvalitet, så du kan sove godt om natten.