Wellness til badeværelset

Kan du rigtig godt lide wellness, så kan du lige her se Sinnerups store udvalg af wellness til badeværelset. Wellness kendes ofte fra de mange lækre spasteder. Men nu har du også muligheden for, at bringe wellness hjem til dit eget hjem med superlækre produkter.

Wellness på badeværelset - skab en afslappende stemning

Badeværelset har før været anset som blot et praktisk og funktionelt rum. Derfor er netop badeværelset også ofte blevet overset, når det gælder indretning og ønsket om at skabe en god stemning i rummet. I løbet af de sidste par år har dette dog ændret sig, og mange går i dag op i indretningen af deres badeværelse. Badeværelset er det rum, hvor vores dag starter og slutter, hvilket gør indretningen af badeværelset til en vigtig og væsentlig del af indretningen af vores hjem. Badeværelset skal være et rum, hvor man oplever velvære og bliver afslappet, så man kan starte og slutte sin dag på bedste vis. Med den rette indretning kan du nemt få dit badeværelse til at ulme af wellness, afslappethed og velbehag. Du kan blandt andet finde en masse duftelys og duftpinde, som giver en dejlig aroma på badeværelset og samtidig pynter det rigtig flot. Forkæl dig selv eller en af dine nærmeste med en af de lækre massageolier, cremer, sæber eller parfumer.

Sådan får du velvære og wellness på badeværelset


I en stresset hverdag har vi alle brug for en lille smule wellness. Sinnerup giver dig her 5 tips til, hvordan du nemt og hurtigt får wellness på badeværelse og skaber en oase af velvære.

1. Et ryddeligt badeværelse skaber ro


For at skabe en gennemført oplevelse af wellness på badeværelset, kræver det fred og ro. Du skal have ro til at koble helt af og give slip. Et ryddeligt badeværelse hjælper dig med at slappe af og bidrager til den helt rette stemning af wellness på badeværelset. Få derfor ryddet op i dine skabe og skuffer. Hold så vidt muligt overflader rundt omkring på badeværelset ryddet, så rummet overordnet virker renholdt og overskueligt.

2. duftlys og duftpinde giver wellness på badeværelset


For at opnå den helt rette stemning af wellness på badeværelset kan du benytte dig af duftlys og duftpinde. Hos Sinnerup har vi mange forskellige duftlys og duftpinde, så uanset hvilken duft du foretrækker, har vi helt sikkert den rette duft til dig. Skab en lækker atmosfære og en oase af wellness ved at benytte dig af duftlys og duftpinde på badeværelset.

3. En badekåbe gør dig klar til en rigtig spa-dag


Skal du have en rigtig spa- og wellness dag, skal du naturligvis også være klædt på til lejligheden. En lækker badekåbe er let og komfortabel at have på, og får dig helt sikkert i den rette wellness-stemning til en dejlig og afslappende hjemme-spa-dag.

4. Inddrag planter i indretningen af badeværelset


Grønne omgivelser og planter er godt for os og ikke mindst for vores helbred. Ved at inddrage planter i indretningen af badeværelset, kan du skabe en dejlig og rolig atmosfære, der bidrager til en stemning af wellness på badeværelset. Du skal dog huske at vælge planter, der kan trives i et fugtigt og varmt miljø.

5. Skab de rette wellness-rammer med flotte stilleben


Benyt de produkter, du har stående fremme på badeværelset såsom sæber, vat og opbevaringsglas til at skabe et flot stilleben. Lækre stilleben på badeværelset skaber både et flot visuelt udtryk og bidrager samtidig til en oplevelse af wellness på badeværelset.