SINNERUP Duftpinde sort - Peber & Ceder

79,95 kr.
På lager » Levering 1-4 hverdage.
Varenummer:021529_250S
Duftpinde fra Sinnerup

Duft: Peber og Ceder
Dekorativ sort glasflaske med duftpinde, der spreder en krydret duft af peber og cedertræ.
En aroma der kombinerer den krydrede skarphed af peber med den varme dybe duft af træ.
En sofistikeret duft, der inviterer naturens skønhed og krydrede fornemmelser ind i dit hjem

Duftpinde kan bruges alle de steder, hvor du ønsker en forfriskende duft. Det kan fx være på badeværelset, for at give den perfekte fornemmelse af wellness. De kan også give en forfriskende duft i bryggerset, eller stå på en hylde i stuen.

Indhold og mål:
100 ml. 6 duftpinde medfølger

Duftprøve:
Dette produkt kommer i en fin æske. Som noget nyt er der tilføjet en lille duftprøve i hjørnet af æsken, så det er nemt at teste duften - inden varen åbnes.  Duftpindene er derfor også en oplagt gaveidé til en du holder af.

Tips:
- Mængden af duft kan styres med antallet af pinde. Jo flere pinde jo mere duft.
- Vi anbefaler at starte med at sætte 2 pinde i flasken, der vil gå ca. et døgn før du vil opleve den fulde effekt af duften.

Oplever du, at du pludselig ikke kan dufte dine duftpinde mere?
Når man har duftet til samme duft i et stykke tid, vil man måske opleve ikke at kunne dufte sine duftpinde mere. I det tilfælde, er det typisk ikke fordi duftpindene stopper med at dufte, det vil derimod ofte bare være, fordi næsen har vænnet sig til duften. Man kan derfor prøve at skifte mellem fx 2 forskellige dufte, så man fortsat kan få fornemmelsen af skøn duft i sit hjem.

OBS: Lys og varme nedbryder duft over tid. Vi anbefaler at duftpindene ikke udsættes for direkte sol, for at få duften til at holde i længere tid.

Produkt/kemi-blad