SINNERUP Duftpinde Grøn - Citrus & Eukalyptus

79,95 kr.
På lager » Levering 1-4 hverdage.
Varenummer:021531_500S
Duftpinde fra Sinnerup

Duft: Citrus og eukalyptus
Dekorativ mat grøn glasflaske med duftpinde, der spreder en forfriskende duft af citrus og eukalyptus.
En aroma der kombinere den velkendte friske og syrlige duft af citrusfrugter, og den dybe og mere kølige duft af grønne eucalyptus grene.
En duft der kan bringe en forfriskende fornemmelse ind i dit hjem.

Duftpinde kan bruges alle de steder, hvor du ønsker en forfriskende duft. Det kan fx være på badeværelset, for at give den perfekte fornemmelse af wellness. De kan også give en forfriskende duft i bryggerset, eller stå på en hylde i stuen.

Indhold og mål:
100 ml. 6 duftpinde medfølger

Duftprøve:
Dette produkt kommer i en fin æske. Som noget nyt er der tilføjet en lille duftprøve i hjørnet af æsken, så det er nemt at teste duften - inden varen åbnes.  Duftpindene er derfor også en oplagt gaveidé til en du holder af.

Tips:
- Mængden af duft kan styres med antallet af pinde. Jo flere pinde jo mere duft.
- Vi anbefaler at starte med at sætte 2 pinde i flasken, der vil gå ca. et døgn før du vil opleve den fulde effekt af duften.

Oplever du, at du pludselig ikke kan dufte dine duftpinde mere?
Når man har duftet til samme duft i et stykke tid, vil man måske opleve ikke at kunne dufte sine duftpinde mere. I det tilfælde, er det typisk ikke fordi duftpindene stopper med at dufte, det vil derimod ofte bare være, fordi næsen har vænnet sig til duften. Man kan derfor prøve at skifte mellem fx 2 forskellige dufte, så man fortsat kan få fornemmelsen af skøn duft i sit hjem.

OBS: Lys og varme nedbryder duft over tid. Vi anbefaler at duftpindene ikke udsættes for direkte sol, for at få duften til at holde i længere tid.

Produkt/kemi-blad