Tandbørsteholder

Se vores store udvalg af tandbørsteholdere – eller tandkrus – i bl.a. porcelæn, stentøj og glas. Vi har også væghængte tandbørsteholdere til dig, der vil spare på pladsen ved håndvasken. Vores praktiske og dekorative tandbørsteholdere er perfekte, hvis du ønsker dig et badeværelse med smukke og gennemførte detaljer.

Tandbørsteholder til dit badeværelse

Et tandkrus er uundværligt at have på sit badeværelse. Tandkruset fungerer ikke kun til opbevaring af tandbørster og tandpasta, men bidrager også til den ønskede stil på badeværelset. Du kan finde vores store udvalg her på vores hjemmeside.

Vi tilbyder tandbørstekrus i flotte farver, med mat look eller i klar glas. Du kan få tandkrus og sæbebeholdere, der passer sammen, eller du kan mixe stilarter, alt efter hvilket personligt præg, du vil sætte på dit badeværelse. Uanset hvilken type tandbørsteholder du drømmer om, har vi helt sikkert noget i vores sortiment, som du vil elske.

Tandkrus og sæbedispenser

Er du helt vild med, at tingene på dit badeværelse matcher? Så har vi her ved Sinnerup et stort udvalg af tandkrus, som også passer sammen med vores flotte udvalg af sæbedispensere.

Måske du kender mærkerne Södahl og Zone? Deres produkter fås i mange flotte farver. Det perfekte ved disse brands er, at deres design er gennemførte, både når det kommer til stil og farve på alle deres produkter. Det vil sige, at hvis du køber en tandbørsteholder, kan du i samme produktlinje finde en matchende sæbedispenser, toiletbørste og måske noget helt tredje. På den måde kan du hurtigt og nemt skabe en rød tråd og et stilrent look på dit badeværelse.