Tandbørsteholder

Tandbørsteholdere kan let blive et overset produkt, men samtidig er det et helt uundværligt produkt, når vi taler om badeværelsesindretning. Hos Sinnerup kan du finde et stort udvalg af forskellige, flotte tandbørsteholder og tandkrus. Find en smart tandbørsteholder her på siden og brug det til, at pifte dit badeværelse op.

Tandbørsteholder til dit badeværelse

Et tandkrus er uundværligt at have på sit badeværelse. Tandkruset fungere ikke kun som opbevaring af tandbørsten og tandpastaen, men giver de ønskede stil på badeværelset. Du kan finde vores stort udvalg her på vores hjemmeside, hvor du kan få dem i flotte farver, med mat look eller i klar glas. Du kan få tandkrus og sæbebeholde der passer sammen, så du ikke skal have to forskellige stile på badeværelser. Uanset hvordan du ønsker dit tandkrus skal se ud så har vi helt sikkert udvalget til dig.

Tandkrus og sæbedispenser


Er du helt vild med at tingene på dit badeværelse matcher? Så har vi her ved Sinnerup et stort udvalg af tandkrus, som og passer sammen med vores flotte udvalg af sæbedispenser. Vi har også et stort udvalg af Södahl og Zone, som også fås i mange flotte farver. Køb tandkrus med farver, og skab lidt mere liv på dit badeværelse, sådan at ikke alt er sort og hvidt. Du kan købe de forskellige ting til badeværelset, i forskellige farver på den måde kan du skabe et sjovt og friskt sammenspil mellem det du har stående på badeværelset.