Sæbedispenser

En dekorativ sæbedispenser viser, at der er tænkt på detaljerne på badeværelset eller i køkkenet. Ud over at have en praktisk funktion kan en smuk sæbedispenser ved håndvasken bidrage til din personlige indretning – vælg blot det materiale og den farve, der taler til din smag.

Stort udvalg af håndsæbedispensere

Kom din sæbe i en af vores flotte dispensere. Er du typen, der elsker boligindretning og også mener, at badeværelset er et vigtigt rum at indrette? Vi et stort udvalg af dispensere, så du med sikkerhed kan finde en dispenser, der passer til netop det udtryk, du gerne vil give dit hjem.

Vi har dispensere i forskellige farver, former og fra forskellige mærker. Vi er sikker på, at du nok skal finde en dispenser, der passer helt perfekt ind i dit hjem. Med vores sæbedispensere kan du give dit badeværelse et feminint, naturligt eller maskulint udtryk. Uanset hvad din stil er, så har vi helt sikkert en dispenser til dig.

Sæbedispenser til badeværelse

Håndhygiejne er en vigtig del af din trivsel i hverdagen. Det er derfor vigtigt altid at have en sæbedispenser lige ved hånden, når det gælder toiletbesøg og madlavning. Flydende håndsæbe i en dispenser er mere kontrolleret og sviner mindre end en sæbeblok, de er nemme at rengøre og lette at genopfylde.

En håndsæbedispenser på badeværelset er ikke kun nyttig, når det kommer til din håndhygiejne, men kan også bidrage med et dekorativt input i din boligindretning. Vi tilbyder derfor håndsæbedispensere i mange forskellige stilarter, materialer og farver. Går du efter et stilrent look, kan du med fordel vælge en hvid eller sort håndsæbedispenser. Er du mere eklektisk i din stil, kan en farverig sæbedispenser være det helt rigtige for dig.

Sæbedispenser til køkken

Men vores håndsæbedispensere er ikke kun egnet til badeværelset – de gør sig også godt i køkkenet. Her gælder de samme forudsætninger, når det kommer designet. Når det kommer til funktionalitet, skal en håndsæbedispenser til køkkenet nogle gange kunne lidt mere.

Når du laver mad, er hænderne dit vigtigste redskab. Du har måske rørt ved en rå kylling, har olivenolie på hænderne eller har andre bakteriefyldte og klistrede substanser på fingrene. Her er det en fordel med en automatisk, væghængt sæbedispenser.

Med en væghængt sæbedispenser holder du nemt hygiejnen i top, da du ikke skal røre ved en pumpe for at aktivere den. Herudover optager en væghængt sæbedispenser heller ikke bordplads, og du frit manøvrere rundt i dit køkken uden at risikere at vælte din dispenser og spilde sæbe ud over det hele. En væghængt sæbedispenser er desuden nem at genopfylde og rengøre.