Toiletbørster

Toiletbørsten er en uvurderlig del af indretningen på dit badeværelse. Her på siden kan du finde et kæmpe udvalg af toiletbørster i mange forskellige designs. Her har du muligheden for at finde lige den toiletbørste, som passer til din badeværelsesindretning og som er med til at give mere personlighed på badeværelset.

Toiletbørster

Toiletbørsten er altid den ting på badeværelset, som de fleste ikke rigtig gider bruge tid på at købe. Den pynter ikke super meget og alle ved hvad den skal bruges til. Dog vil de fleste gerne have at den i det mindste er flot, nu hvor den alligevel skal være der. Vi har her hos Sinnerup et stort udvalg af toiletbørster, så vi er sikker på at du nok skal finde det den der passer til dit badeværelse og din stil. Vi har fra forskellige brands Zone, Södahl og Sinnerups eget mærke, blandt disse mærker finder du også et udvalg af toiletbørster i mange flotte farver.

Interiør til badeværelset


Vi tilbyder forskelligt interiør til dit badeværelse, du kan få toiletbørste, sæbedispenser og toiletbørster fra samme mærke, så du kan køre den samme stil hele vejen igennem på dit toilet. Eller du kan blande de forskellige brands og på den måde skabe et mere sjovt og fangende følelse ud på badeværelset, samt sammensætte de forskellige farver og gøre dit toilet personligt, og ramme din personlige stil.