Badeforhæng

Køb dit badeforhæng med striber, motiver eller kvadrater på her. Hver variant fås i flere farver. Mange af forhængene passer også til vores badserier, så du kan matche forhænget til tandkruset m.m. og skabe en rød tråd på badeværelset. Alle badeforhæng er 180 x 200 cm.

Badeforhænget er både æstetisk og funktionelt

Et lækkert og flot badeforhæng er både praktisk og funktionelt men kan i høj grad også bidrage til  indretningen af dit badeværelse. Et badeforhæng sørger for at vandet holdes inde i brusekabinen, så dit badeværelse ikke bliver oversvømmet af vand, når du er i bad. Derudover kan du også anvende badeforhænget som en strategisk spiller i indretningen af dit badeværelse. Med et flot badeforhæng kan du skabe lige præcis den stil, du ønsker på dit badeværelse. Badeforhænget gør det også nemt og enkelt at skifte stil på badeværelset. Du kan blot udskifte dit badeforhæng med et nyt i en anden farve eller stilart. Sørg også for at dine andre ting på badeværelset, eksempelvis sæbe dispensere og håndklæder,  har samme farve som badeforhænget. På den måde har du hurtigt fået et nyt look på dit badeværelse.

Grå, hvide og sorte badeforhæng skaber et minimalistisk look


Hvis du foretrækker en minimalistisk stil på dit badeværelse, bør du vælge et sort, hvidt eller gråt badeforhæng. Samtidig vil det også gavne den minimalistiske effekt, hvis du vælger håndklæder i samme farve som dit badeforhæng, for at skabe et kontinuerligt look og understrege den minimalistiske stil på hele badeværelset. Fuldend looket ved at gemme badeværelsets småting, såsom hårbørste og parfumer, væk i små kasser og kurve for at holde en ren og simpel linje, der fuldender den minimalistiske stil på badeværelset.  

Badeforhæng i farver - skab et personligt touch på badeværelset


Hvem elsker ikke farver?  Få farverne ind på badeværelset ved at vælge et farverigt badeforhæng. Ved at vælger et badeforhæng i farver, kan du tilføje dit badeværelse nyt liv og et personligt touch. Fuldend den farverige stil, ved at  vælge håndklæder og andet tilbehør til badeværelset i samme farve. På den måde skabe du en rød tråd gennem din indretning på badeværelset og får samtidig farverne ind på badeværelset.

Det er dog ikke helt uden betydning, hvilken farve du vælger til dit badeforhæng og badeværelse. Farver skaber nemlig forskellige stemninger og fremkalder forskellige følelser. Den grå farve skaber eksempelvis en afslappet atmosfære, der giver en rolig stemning. Blå fremkalder en følelse af kreativitet og skaber et sensitivt rum. Sort fremkalder derimod en stemning af styrke og balance. Det er altså ikke helt ligegyldigt, hvilken farve du vælger til dit badeforhæng og badeværelse. Vigtigst af alt er dog, at det er farve du selv synes om, og som gør dig i godt humør.  

Lyse farver til det lille badeværelse


Har du et lille badeværelse, kan det være en ganske god ide at anvende lyse farver og derfor også et lyst badeforhæng på badeværelset. farvevalget på badeværelset kan nemlig påvirke, hvorvidt rummet føles stort eller småt. Ved at vælge et lyst badeforhæng til det lille badeværelse kan du skabe en følelse og oplevelse af et større rum. Hvis du ønsker farve på badeværelset, kan du vælge et badeforhæng i en enkel nedtonet farve, som kan gå igen på badeværelset. For mange forskellige farver rundt omkring på badeværelset vil nemlig skabe uro i det samlede billede og få rummet til at virke mindre.