Kontor

Det er vigtigt at have et godt arbejdsmiljø på kontoret, så du kan koncentrere dig. Det er derfor en god idé at holde styr på alle kontortingene med hylder og reoler, så alting har en plads, og så du får et overskueligt univers på kontoret.

Kontor indretning

Er du ved at indrette dit kontor? Så kan vi her hos Sinnerup tilbyde mange forskellige møbler, der vil gøre dit kontor personligt og skabe den hyggelig stemning som et kontor skal have. Vi tilbyder reoler, kontorstole, hylder og mange andre fede ting til kontoret. Vi sælger kontor møbler i flotte farver, og hvis du gerne vil have lidt natur ind i på dit kontor, så har vi mange møbler i træ.

Hvad er et must til kontoret?


Måske du har været i gang med at indrette dit hjemmekonto, og stadig føler du mangler forskellige ting til dig kontor? Vi har en god liste over hvad der er et must for at man har det godt på sit hjemmekontor.

1. God kontorstol - Det er vigtigt at du sidder godt, når du bruger mange timer på dit kontor. Det er vigtigt at have en god kontorstol, så du kan sidde god med din ryg og få den nødvendige støtte, som din ryg har brug for. Men komfort behøver ikke være grimt, vi har nogle flotte kontorstole, som du vil sidde helt fantastisk i.

2. Opbevaring - Du kan på vores sidde finde forskellige opbevaringsmøbler, hvor du let kan gemme rodet fra dit bord, når det begynder at hobe sig op. Vi hylder og skuffer, hvor du kan gemme dine ting, eller hvor du kan stille nogle af vores flotte figurer, så du også kan pynte dit kontor.